bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri opet ja i moji problemi, odgovara mi da se konsultujem sa vama oko problema skutera, nisam neki električar a crklo mi je dugmence za paljenje, bukvalno kao da nema struje u njemu probam da spojim žice koje su išla u taster i neće da vergla ne znam što to i zašto, ako neko zna ili mu se desilo neka pripomogne hitno, a ako već tu ne mogu da nađem problem mogu li da prevežem žice na primer sa releja i gore da prevedem na neki drugi taster da pali Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 141 Napisano Maj 13, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: NBG Motocikl: Vespa GTS 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Koji je skuter? Da li ima uslov neki, tipa ćopava nožica, sigurnosi prekidač(kill switch)? Ako si spojio žice onda nije do tastera, negde dalje imaš problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je skuter? Da li ima uslov neki, tipa ćopava nožica, sigurnosi prekidač(kill switch)? Ako si spojio žice onda nije do tastera, negde dalje imaš problem. 4t kinez, nožica to je skinuto sa njrga, vidim gore iznad prevezane kablove možda je i to nešto zajebalo, kill switch ima, ali kada prespojim na relej šafcigerom pali iz prve ali te žice nikako, ne znam ni ja šta je, verujem da je neki problem dalje a bukvalno danas treba da nspravim toSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je skuter? Da li ima uslov neki, tipa ćopava nožica, sigurnosi prekidač(kill switch)? Ako si spojio žice onda nije do tastera, negde dalje imaš problem. Evo brate sada gledam ima li žica od ćopavca gde su pre stajale i nema ih brate, nema ni onog dzeka nigde, Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je skuter? Da li ima uslov neki, tipa ćopava nožica, sigurnosi prekidač(kill switch)? Ako si spojio žice onda nije do tastera, negde dalje imaš problem. Imaš li neki predlog gde bih mogao žice da ogulim i prespojim sa nekim većim i novim orekidačem, bilo gde, samo da pali na prekidač Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li neki predlog gde bih mogao žice da ogulim i prespojim sa nekim većim i novim orekidačem, bilo gde, samo da pali na prekidač Sent from my RMX3085 using TapatalkNađeni kablovi od ćopavcaSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdanvarnicic 9 Napisano Maj 13, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je skuter? Da li ima uslov neki, tipa ćopava nožica, sigurnosi prekidač(kill switch)? Ako si spojio žice onda nije do tastera, negde dalje imaš problem. Brate hvala ti do neba i nazad, ćopavac mi na kraj pameti bio, da mi nisi uskočio sa tim pitanjem drkao bi se oko motora ceo dan dok de ne bih setio togaSent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakica 141 Napisano Maj 17, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: NBG Motocikl: Vespa GTS 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek vidim odgovore, pošto nisam redovno na forumu. Dobro je što si uspeo! Ma ni jedan problem se nije oteo, samo ga treba početi rešavati . Promenio Maj 17, 2023 član bakica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...