AleXandeR_ 0 Napisano Maj 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Rieju Toreo YH50QT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Imam jedno pitanje. Kupio sam gorenavedeni motor, al sam tek sinoc pogledao da mi se broj sasije ne poklapa sa starom (papirnom) dozvolom (razlika je u jednom slovu). Jel ce ovi nasi na tehnickom praviti problem oko toga, posto svakako mora nova saobracajna, ili ce biti oke? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 12, 2023 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš originalne papire (račun i garancija) gde pišu tačni brojevi, moraju ti izdati novu saobraćajnu. Ako ne, može biti zajeb na tehničkom. Za motor ne znam, al' za auto znam da se boje da registruju vozilo gde se brojevi ne slažu.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleXandeR_ 0 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Rieju Toreo YH50QT Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nemam racun, samo staru saobracajnu i kupoprodajni ugovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...