Lukac 1386 Napisano Maj 7, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam uvezao od prvog vlasnika iz francuskog dela Svajcarske, sa pravih 30000km, u oktobru prosle godine a registrovao ga na mom imenu u februaru.Ima puno dodatne opreme; Scorpion sa db kilerom i homologacijom, sediste Srdjan, progresivne opruge,led farovi i svetla, dodatno svetlo pozadi, horne sirene (sa relejom),pokazivac stepena prenosa, instrument i davac za temp rashladne tecnosti i voltmetar, novi zatamnjeni vislji touring vizir (nije stavljen), podizac volana, drugi lepsi zmigavci (imam i 4 originalna), gepek i top case, polirane felne, itd.Motor ima koske za spustanje (idu i originalne), uradjeni svi servisi, nov alumulator, kocione plocice, znaci sedi i vozi.Ako se Suzuki proda supruga i ja cemo ostaviti Kawu Vulkan ili Dragstar, koji mi stoje uvezeni u garazi.Cena 4490e, Lukac 063 339530. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 7, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2][/url] 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 9, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 12, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Maj 12, 2023 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A kakvi su ti Vulkan i Dragstar ? Za nas malo starije . Dragstar 650 ili 1100 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 13, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Dragstar je na oglasima, crni, vozila neka zena 1965god, mozes ga videti ima 14 kom moj je najjeftiniji, a Vulkan nije jos aktuelan, bice za dve tri nedelje, ceka se zajebancija drzave-homologacija od proizvodjaca (motor je 50ks sada), platis prvo to oko 100e a onda ides regularno da radis AMSS jos 100e, lopovcine .Dragstar je 650, pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 16, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Cena je na regularnim oglasima malo spustena, za forumase 4300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 23, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Maj 25, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Krajna i konacna cena 3950e, ako se ne proda sedimo vozimo, pa ce vidimo na jesen, pozz svim prijateljima sa foruma, necu vise pisati i dodavati slike. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...