demagistris 15 Napisano April 27, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson 1300cm Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, poprilično sam mator (57) pa tražim pomoć od savremenijih forumaša po pitanju izbora komunikacije. Moje su želje da imam komunikaciju sa suvozačem (moja žena) a nije viška i mogućnost veze sa kolegama. Dalje, da mogu komunicirati sa mobilnim, kao i da mogu slušati neku muzikicu na dosadnim deonicama. Eto, pa kolege ko ima nešto da ne koristi ili ima viška slobodno se javite. Svaka informacija je dobro došla. Veliki pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano April 27, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Cardo, sve od modela aktuelnih moja preporuka, malo stariji modeli 4+, 4x, Bold sa JBL zvučnicima u odnosu cena - kvalitet i više nego odlično. Packtalk modeli koji su noviji i malo skuplji ali neosetna razlika, Edge serije koje su po meni barem preskupe ali najnovije pa je cena i razumljiva za premium modeleПослато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano April 27, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Cenovni opseg ti je od 50 do 300+ € pa sad u šta se uklapaš. Baterija igra faktor kod polovnih. Trebalo bi da traje 6-8 sati....đaba ti kvalitetna ako traje kratko. Kod mene ona služi za kontakt sa ženom i ne za razglabanje nego na kratko. Navigacija DA muzika,kolege i sve ostalo NE. Može da te defokusira sa vožnje. Eto par saveta od "matorog" kolega pa ti radi kako 'očeš....srećna kupovina Bane soloridersa stolicom 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano April 27, 2023 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se @stegula, ima sve moguce najkvalitetnije komunikatore, po sjajnim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 27, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ponuditi Interphone Cellular line Vozač-suvozač 160 evra za obe kacige vozač-suvozač plus jos dva učesnika do 800m rastojanja 200 evra za obe kacige 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam da ponudim: Interphone Shape Dual pack, isključivo za vozač-suvozač varijantu jer je domet 10m - KORIŠĆENO ali vrlo kratko jer nas je sad četvoro. U odličnom stanju sa svim čičak trakama, i dve varijante mikrofona za sve vrste kaciga. 10.000 din Sena SMH5 Dual pack, pogodno za oba slučaja korišćenja, domet do 400m na otvorenom- NOVO -110€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...