badileon 0 Napisano April 21, 2023 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kapariosao sam jedan bmw f800gs 2010 uvezen iz Svajcarske sa 47 000 mada sumnjam u tu kilometrazu, ali lepo radi, svaki sraf je fabricki i na svom mestu, pa me zanima odrzavanje tog motora sta se radi i na kojij kilometrazi, sta da ocekujem od ulaganja, kolilo kosta srelovanje ventila zamena lanca i zatezivaca, spanera? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano April 21, 2023 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Japanac X 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano April 21, 2023 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno je ta km.Mozes proveriti u delti kompletnu servisnu istoriju.Bmw motocikle odlikuje lakoca odrzavanja. Generalno, mozes sve sam.cena odrzavanja, isto kao i za ostale.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 201 Napisano April 22, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecno da ga vozis i da te uvek bezbedno vrati kuci. Odrzavanje prati iz uputstva i nemas problema, jako je pouzdan motor i lak za odrzavanje. U temu cena odrzavanja necu da ulazim, posto nisam u srbiji pa cene nisu konkurentne. Ako budes imao neka konkretna pitanja slobodno me taguj. Sto se tice km - moguce je da ja tacna i lako se proverava. Ja svoj vozim jako malo (porodica je prosirena) a po oglasima ovde vidim da ima raznih primerka. Glavna mana mu je mali rezervoar i trazenje pumpe nedeljom u nedodjiji. Tehnicki problemi se svi jako lako resavaju - sam svoj majstor ili platis drugog ( sve zavisi od vere u sebe, alata, poznanstva). Bmw je pa su cene delova premijum - kao da vozis nov motor ali je i kvalitet dobar. Po prirucniku ulje ae menja na 10 000km ili na godinu dana (sta pre dodje), tecnost za kocenje na 2 godine... Posto je iz uvoza i cene radnog sata u svajcarskoj su prevelike, ja ti savetujem da sve pregledas i promenis sta je potrebno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...