Milos_00 0 Napisano April 9, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja luka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Milos iz Banja Luke. Imam 16 godina i zaradio sam nekih 3000km (1500 eura). U interesu mi je da kupim neki skuter 50ccm. Koliko god gledam razlicite skutere uvijek ima ljudi koji ce mi reci da je to losa opcija. U interesu imam Yamaha Aerox, Speedfight 2,3 ili 4, Sonic Monza. Bilo bi mi drago da mi date jos preporuka, bitno mi je da se ne kvari cesto i da ima sportski izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11263 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Posto su matori modeli ,prvenstveno najbolje stanje,pa onaj koji ti se vise svidja.Mozda Yamaha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_00 0 Napisano April 9, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja luka Prijavi odgovor kao problematičan gledaj brate, meni to treba nesto da fino izgleda i da se ne kvari. Strah kod aeroxa mi je da ce se pokvariti a ne znam koliko bi mi monza/peda trajala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...