zzobzo 1 Napisano April 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam vstrom 650 (2008.g.) , pošto sam visok 176cm ne odgovara mi položaj kormana, daleko mi je, tako da su mi ruke ispravljene u laktovima i blago sam nagnut unapred... Našao sam na aliex. Ovaj dodatak (na slici). Problem za ugradnju će biti crevo od prednje kočnice koje je knap, nema rezerve.... Hteo sam da vas pitam da li mogu negde da kupim duže crevo 3-4cm od originalnog ? Btw. Izvinjavam se ako sam pitanje postavio na pogrešnom mestu, ako admini smatraju neka ga prebace gde mu je mesto.... Promenio April 7, 2023 član zzobzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 7, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi nastavak za crevo, pa vidi šta ti odgovara. Ima i na Aliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzobzo 1 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, chicha je napisao: Ima da se kupi nastavak za crevo, pa vidi šta ti odgovara. Ima i na Aliju Imaš li možda neki link ili gde može ovde da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri nosač retrovizora i posude u levu stranu za 1 cm ako ti je toliko napeto. Mada, sa ovim distancerima treba da može sve da radi, sem ako nije korman menjan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzobzo 1 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Milanezi je napisao: Pomeri nosač retrovizora i posude u levu stranu za 1 cm ako ti je toliko napeto. Mada, sa ovim distancerima treba da može sve da radi, sem ako nije korman menjan. Ok, probaću da pomerim to sve kada stignu distanceri. Rekoh da nabavim crevo (ako treba), dok ne stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, zzobzo je napisao: Imaš li možda neki link ili gde može ovde da se kupi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stari dobri Ali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...