kole24 1050 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih pit bike, 125 ccm koji su vozili moji sinovi. Kupljen je polovan, i prethodni vlasnik ga je nakaradno povisio. Može lako da se vrati u originalno stanje. Nije to nešto mnogo voženo, po placu malo. Motor je dobar, ima anlaser, nema akumulator. Ima dva seta plastika, trenutno je na njemu crveno beli koji sam poručio sa eBay-a i koji je malo manji od originala. Original je narandžasti, kompletan.Prednja guma je dobra, zadnja je za zamenu. Kontaki na konektorima su korodirali pa sam naručio komplet novu instalaciju i namontirao.Cena 250 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas da ga upalim malo i pregledam. Normalno da nije hteo ...Gorivo smrdi na ustajalo, karburator zapekao, treba da se očisti. Stajao je 3 godine...Ako nekog zanima da se zeza sa njim spustiću cenu na 150 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...