benjamin 9 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam samo jednu, koja bi mogla ovde da se svrsta, i jbg, jeste panning, i to motora ... ... kad opet pročitam šta zbori gremlin, ipak joj nije mesto ovde ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 13, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Odmah prvi savet - prvo pivo: Slike na kojima se ne vide lica sportista i izraz na njimu nisu slike, pogotovo ako su pri tom i statichne. Naravno, osim ako se fotografije koriste za analizu nekakvih pokreta i trikova u pojedinim sportovima, ali za to se uglavnom koristi video gde se tacno frame-by-frame analiziraju pokreti i radnje. Primljeno k' znanju Pretpostavljam da to ne vazi za auto/moto sport ;D Svidja mi se kako ovo funkcionise, prvo pivo se itekako isplatilo ;D Ozbiljno, ovo ce mi puno olaksati selekciju (sto mi je uvijek najveca muka jer kada se slika sa 6fps bude tona slika...) jer sam ja do sada birao najbolje radove po sceni akrobacije koja je najbolje uhvacena, a ne po emociji kako sam upravo shvatio da bi trebalo... (rekoh ja da nemam dusu ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 13, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ja imam samo jednu, koja bi mogla ovde da se svrsta, i jbg, jeste panning, i to motora ... ... kad opet pročitam šta zbori gremlin, ipak joj nije mesto ovde ... :-\ Temu za panning imamo Mada ovo na tvojoj slici je ipak sport tako da nisi promasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam samo jednu, koja bi mogla ovde da se svrsta, i jbg, jeste panning, i to motora ... ... kad opet pročitam šta zbori gremlin, ipak joj nije mesto ovde ... :-\ > "Odsekao" si i motor i noge vozacha....to sam zaboravio da napishem, sa cropovanjem treba biti jako pazljiv, ako nisi siguran bolje ostavi full frame, nego da ovako osakatish sliku. Evo i nekoliko slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan > "Odsekao" si i motor i noge vozacha....to sam zaboravio da napishem, sa cropovanjem treba biti jako pazljiv, ako nisi siguran bolje ostavi full frame, nego da ovako osakatish sliku. da, mrzim kada to neko (ja) uradim, ali ja nemam FF (senzor ), nije krop, jednostavno je ovoliko stalo u kadar sa tim staklom u tom trenutku ... nego blagi offtopic, šta da raidimo kada dodjemo na neki dogadjaj a ne puste nas sa artiljerijom u klupe? meni se par puta dogodilo, i obično sam se vraćao do auta ... ovo je npr bio slučaj baš sa night of the jumps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 13, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jao Lazo, kakav ti je ono sport ljubavni, na svakoj slici se cike grle i skidaju... Kuku... Da ne kazete da offujem, evo nekih slika naseg doktora opste prakse... Daleko od toga da tvrdim da su sportske, al od koga su - odlicne su. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 13, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jao Lazo, kakav ti je ono sport ljubavni, na svakoj slici se cike grle i skidaju... Kuku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pohvalim naseg Grecu za fotke sportista sa ometenoscu. Pre neki dan sam bas htela da "nacionalni javni servis" (koji placam) isprozivam za diskriminaciju i govor mrznje, s obzirom da su u emisiji koja nije isla uzivo pustili govor zene trenera koja je izjavila da se sportom mogu baviti samo intiligentini, tj. deca koja nisu glupa :o (bas tim recima!)! Dakle, nasi klinci iz Sremcice ne trebaju da se bave sportom Uzgred nasi paraolimpijci su doneli brojne medalje i prosli jako nezapazeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pohvalim naseg Grecu za fotke sportista sa ometenoscu. Pre neki dan sam bas htela da "nacionalni javni servis" (koji placam) isprozivam za diskriminaciju i govor mrznje, s obzirom da su u emisiji koja nije isla uzivo pustili govor zene trenera koja je izjavila da se sportom mogu baviti samo intiligentini, tj. deca koja nisu glupa :o (bas tim recima!)! Dakle, nasi klinci iz Sremcice ne trebaju da se bave sportom Uzgred nasi paraolimpijci su doneli brojne medalje i prosli jako nezapazeno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pohvalim naseg Grecu za fotke sportista sa ometenoscu. Pre neki dan sam bas htela da "nacionalni javni servis" (koji placam) isprozivam za diskriminaciju i govor mrznje, s obzirom da su u emisiji koja nije isla uzivo pustili govor zene trenera koja je izjavila da se sportom mogu baviti samo intiligentini, tj. deca koja nisu glupa :o (bas tim recima!)! Dakle, nasi klinci iz Sremcice ne trebaju da se bave sportom Uzgred nasi paraolimpijci su doneli brojne medalje i prosli jako nezapazeno Hvala, hvala... Sve se slazem oko omalovazavanja dece sa posebnim potrebama, nisam gledao prilog ali i ti treneri misle da su prepametni pa onda izlupetaju svasta da to Bog otac ne moze da izmontira u prilog od 3 minuta. Svakako, radi se i o urednickom propustu. A shto se tiche paraolimpijaca, pa ovi nashi ne zarezuju ni Milorada Cavica, vrhunskog plivaca i osvajacha vishe medalja - covek nema gde da stanuje ni da tretira, a kamoli da se sete paraolimpijaca... Tuzno ali istinito, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Januar 13, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nogomet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pohvalim naseg Grecu za fotke sportista sa ometenoscu. Pre neki dan sam bas htela da "nacionalni javni servis" (koji placam) isprozivam za diskriminaciju i govor mrznje, s obzirom da su u emisiji koja nije isla uzivo pustili govor zene trenera koja je izjavila da se sportom mogu baviti samo intiligentini, tj. deca koja nisu glupa :o (bas tim recima!)! Dakle, nasi klinci iz Sremcice ne trebaju da se bave sportom Uzgred nasi paraolimpijci su doneli brojne medalje i prosli jako nezapazeno ? pitaj, pa cu objasniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sportska je atmosfera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je vishe turisticka atmosfera...ali mozda sam ja profesionalno deformisan :-X ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je vishe turisticka atmosfera...ali mozda sam ja profesionalno deformisan :-X ;D ;D ;D Poštovanje! Moj hard se tek formira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bas sad nista pri ruci, ali idem u petak u Hrvatsku na svetsko prvenstvo u rukometu, kad se vratim bice gomila slika. I poneka knjiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bas sad nista pri ruci, ali idem u petak u Hrvatsku na svetsko prvenstvo u rukometu, kad se vratim bice gomila slika. I poneka knjiga Knjige samo za dobre djake ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ko bude diro tamo ili ti upadao u kadar samo zovi.Ti znas da cu to brzo da zavrsim ima da slikas ko da si sam na svetskom prvenstvu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali doprinos iz Pg. Ovde nema bas velikih sportskih dogadjaja al se snalazimo. Sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ipe 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Podgorica-Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan I ovo zadnje je sport samo sam bio toliko zaokupljen da ne znam ni o cemu se radi. U stvari jedna od ovih guza je guza aktuelne misice al sam facu zaboravio da snimim. :-[ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 20, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Malo sa nasih treninga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa svetskog prvenstva u rukometu koje se odrzava u Hrvatskoj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa svetskog prvenstva u rukometu koje se odrzava u Hrvatskoj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...