Road Kings 91 Napisano Mart 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki intruder volusia 800cc , QJ Motor trx 125 ABS , QJ Motor SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu na forumu! Prvi put sam na nekom forumu i nadam se da necu smarati ostale članove. Interesu me da li neko ima nekih iskustava sa CF MOTO NK300 i voleo bih da čujem od ljudi koji su imali iskustva sa njima,a ne od mrzitelja kineza.Video sam motor uživo i jako mi se svideo(naravno ne za mene),ali bih pre kupovine istog želeo da čujem i neke pohvale i mane od vlasnika(ako ih ima). Unapred hvala Promenio Mart 24, 2023 član Road Kings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 880 Napisano April 6, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Niko, a? I mene to zanima jer cerka mojih prijatelja hoce da kupi motor. Za mladu devojku mislim da je bolja varijanta kupiti nov motor, pa i CF, sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano April 6, 2023 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ste malo spustili pogled, na ovoj stranici foruma, malo niže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 663 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...