Best 13014 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bole37 je napisao: Kaze meni zena, jel idemo do kote?Reko jok, sad ce svaki ludak da izleti i da divlja...standard. Iskulirah kuci... Zadnjih 5,6 godina vikendom ne vozim van grada. Na vožnje idem od ponedeljka do četvrtka. Vikendom bleja u bašti kafića, uglavnom sam po gradu, laganica. Jbg, i posao mi takav da mi se tako može. Promenio Mart 20, 2023 član Best 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 204 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 207 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vikendom biram mesta gde nema šanse da naiđem na horde vikend motociklista. Po najnovijim modelima reklo bi se da je najčešće gomila regruta u moto svetu . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8358 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3404 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ima li nekih vesti kako su kolege? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8831 Napisano Mart 21, 2023 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Best je napisao: Zadnjih 5,6 godina vikendom ne vozim van grada. Na vožnje idem od ponedeljka do četvrtka. Vikendom bleja u bašti kafića, uglavnom sam po gradu, laganica. Jbg, i posao mi takav da mi se tako može. Radni dan je zakon. Mada ne treba zameriti... Mladi ljudi rade, vikend im dodje za "puštanje sa lanca" .... testosteron i andrenalin na maksimum....šta očekivati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3068 Napisano Mart 21, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2839 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu pa ubedih ženu da joj i ponedeljak bude neradni dan, unazad jedno 4 godine. Tako da često ponedeljkom bude dan za vožnju. I ja isto preferiram više radni dan nego nedelju, pogotovu na ovim popularnim race rutama u okolini Beograda. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21199 Napisano Mart 21, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2726 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Tako ja u nedelju, kazem drugaru, ocemo na Rudnik, prva voznja Kawe ove sezone, moraju da se isprobaju nove gume...? ...setismo se vikend trkaca i posto nemamo obicaj da ih propustamo, vec uglavnom zavrnemo gas...zavrsismo u kaficu na reci...hebes Rudnik Brz oporavak kolegama... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8831 Napisano Mart 21, 2023 Solo Rider, 3290 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Uvek si se izdvajao od ostale dece Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...