Best 11524 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bole37 je napisao: Kaze meni zena, jel idemo do kote?Reko jok, sad ce svaki ludak da izleti i da divlja...standard. Iskulirah kuci... Zadnjih 5,6 godina vikendom ne vozim van grada. Na vožnje idem od ponedeljka do četvrtka. Vikendom bleja u bašti kafića, uglavnom sam po gradu, laganica. Jbg, i posao mi takav da mi se tako može. Promenio Mart 20, 2023 član Best 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 194 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 197 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Vikendom biram mesta gde nema šanse da naiđem na horde vikend motociklista. Po najnovijim modelima reklo bi se da je najčešće gomila regruta u moto svetu . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7876 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3244 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ima li nekih vesti kako su kolege? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8694 Napisano Mart 21, 2023 Solo Rider, 3266 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Best je napisao: Zadnjih 5,6 godina vikendom ne vozim van grada. Na vožnje idem od ponedeljka do četvrtka. Vikendom bleja u bašti kafića, uglavnom sam po gradu, laganica. Jbg, i posao mi takav da mi se tako može. Radni dan je zakon. Mada ne treba zameriti... Mladi ljudi rade, vikend im dodje za "puštanje sa lanca" .... testosteron i andrenalin na maksimum....šta očekivati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2852 Napisano Mart 21, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2753 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu pa ubedih ženu da joj i ponedeljak bude neradni dan, unazad jedno 4 godine. Tako da često ponedeljkom bude dan za vožnju. I ja isto preferiram više radni dan nego nedelju, pogotovu na ovim popularnim race rutama u okolini Beograda. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19186 Napisano Mart 21, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2556 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Tako ja u nedelju, kazem drugaru, ocemo na Rudnik, prva voznja Kawe ove sezone, moraju da se isprobaju nove gume...? ...setismo se vikend trkaca i posto nemamo obicaj da ih propustamo, vec uglavnom zavrnemo gas...zavrsismo u kaficu na reci...hebes Rudnik Brz oporavak kolegama... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8694 Napisano Mart 21, 2023 Solo Rider, 3266 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Uvek si se izdvajao od ostale dece Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...