VladoGrcic 402 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha taj sam. Nesto im ne ide da prodaju onog 890 crnog. I mene je ispitivao zasto zelim R...a on 1000 e skuplji i dobiju se neuporedivo bolje kocnice, ogibljenje, gume i nesto jaci motor.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Septembar 28, 2023 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano Septembar 28, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skuter 50, pa Meteor 350, pa Svartpilen 401 i sad Duke 890. Za godinu ipo dana, alal ti vera . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Septembar 28, 2023 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, sledeće je 1250... 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Septembar 28, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, VladoGrcic said: Hahaha taj sam. Nesto im ne ide da prodaju onog 890 crnog. I mene je ispitivao zasto zelim R...a on 1000 e skuplji i dobiju se neuporedivo bolje kocnice, ogibljenje, gume i nesto jaci motor. Sent from my iPhone using Tapatalk Da da Meni rece da ima obican 890, 790, a kao 890 ce od sledece godine da zameni 990... Bukvalno, zasto ne bi uzeo najjaci paket opreme kad vec dajes toliku lovu, a svakako ako se odlucis da izvozas na stazi masinu, bar znas da imas najbolju opremu za taj model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Septembar 29, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Skuter 50, pa Meteor 350, pa Svartpilen 401 i sad Duke 890. Za godinu ipo dana, alal ti vera . Pa kad 40 godina nisam znao da ja u stvari obozavam motore Onda sam u godinu i nesto prosao sve sto sam zapostavio. Kad se setim kako sam sebe ubedjivao da kupim skuter i kako mi eto treba do banke/lidla i nazad. Onda se uhvatim negde oko Avale kako se vozikam...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Septembar 29, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Blaza je napisao: Znači, sledeće je 1250... Vozio sam 1250 R, zver. Stavio u wet mod i lagano u pocetku. Iznenadio se kako se lepo i kulturno vozi. Nema skakanja, nema tresenja u nizim obrtajima. Izgleda kao divljak a u stvari ume da bude jako pristojan ako se to od njega trazi. Upravljivost je odlicna, nije bicikla kao 890, ipak je veci i tezi, ali lezi kao na sinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...