Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem jabuku

Recommended Posts

• Drug član, 1710 postova

Kao sto naslov kaze, zanima me da kupim oko 300kg jabuka za rakiju, mozda i malo vise. E sada koliko vidim nema oglasavanja kao ranije a verujem da se po hladnjacama jos uvek zadrzala neka kolicina. Samo zdrava jabuka me zanima jer po malo za sebe pecem i da je recimo "u klasi i ceni za rakiju" zbog velicine ili tako necega a ne zato sto je trula. Ako vas ima iz vocarskog kraja i znate nesto javite, neki br ili tako nesto pa cu ja dalje da se organizujem. Informaciju placam u gotovom proizvodu tamo za 7 godina kad odlezi:lol3:.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 1754 postova
  • Motocikl: /

Produzi do Ritopeka, naci ces sigurno... Ja zvao dva drugara, prodali, al kazu da ima po selu par njih koji nisu jos uvek.

Ili kad bi mogao da banes do Bolecke pijace u nedelju (Smederevski put) nasao bi potrebnu kolicinu vrlo lako.

Nedeljom uvek ima desetak prodavaca jabuka koji imaju vece kolicine na lageru i jedva cekaju da ih prodaju (krece sezona, treba love za preparate).

ps. Masina za mlevenje mesa ne radi...

Promenio član ser

Mislis u Ritopeku masina? He he, ja rekoh mislis na moju masinu za mlevenje jabuka koju hocu da isprobam ustvari. Ne radi mi ona, motor mi je otisao, drugi za 2 meseca, imam tu neki problem sa strujom u selu.

Promenio član Biker Q

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

@Rik je ozbiljan proizvođač jabuke, pitaj njega.

Promenio član Nimmin
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija

Svoje količine su prerađene uglavnom, poslah kolegi kontakt od drugara koji ima još nešto jabuke na stanju. Hvala @Nimmin :)

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Pre 12 sati, Fredi je napisao:

Koliko mislis da ces dobiti rakije od 300 kg jabuke?

Pa trebalo bi da dobijem 30 litara ako je jabika dozrela, mada iz hladnjace nekada bude losija opcija jer je ubrana malo ranije a nekada bas lepo dozri i bude lagana i ima secera. Nisam se nikada bavio time koliko dobijem ali racunam obicno nekih 10 posto. Sem od dunja, od dunja dobijes 5.

• Sviđa mi se 1

On 17. 3. 2023. at 6:28, Rik je napisao:

Svoje količine su prerađene uglavnom, poslah kolegi kontakt od drugara koji ima još nešto jabuke na stanju. Hvala @Nimmin :)

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Da pohvalim i kolegu i njegovog dugara, dobri su momci, na mestu, bravo i hvala.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja