Ljuba Argus 0 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.1.2009. at 11:49, Darkman je napisao: Citam dosta tema gde se izdvajaju vozaci odredjenih tipova motocikala... Vrlo edukativno saveti-iskustva... Hajde da se malko i mi prebrojimo i posavetujemo... Vozim ER-a pune dve godine, evo i tree na vidiku! Motor mi je '97 godiste uvezen iz Nemacke, prvi sam vlasnik u Srbiji i zadovoljan sam. Od ulaganja samo ulje i filteri... Svecke mi bilo komplikovano i da pogledam a ne da ih i menjam... Motor pali, radi, ma leti... Nisam brz kao 600 i dalje, ali od semafora do semafora jedva mi pobegnu za duzinu motora... On 13.1.2009. at 9:56, Darkman je napisao: To si u pravu! Vetar preko 120 ubi... Ali zato po gradu i okolici sa brzinom do 100 milina!!! On 12.1.2009. at 11:49, Darkman je napisao: Citam dosta tema gde se izdvajaju vozaci odredjenih tipova motocikala... Vrlo edukativno saveti-iskustva... Hajde da se malko i mi prebrojimo i posavetujemo... Vozim ER-a pune dve godine, evo i tree na vidiku! Motor mi je '97 godiste uvezen iz Nemacke, prvi sam vlasnik u Srbiji i zadovoljan sam. Od ulaganja samo ulje i filteri... Svecke mi bilo komplikovano i da pogledam a ne da ih i menjam... Motor pali, radi, ma leti... Nisam brz kao 600 i dalje, ali od semafora do semafora jedva mi pobegnu za duzinu motora... Koji servis mozes da preporucis u Beogradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba Argus 0 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji servis mozes da preporucis u Beogradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba Argus 0 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Ljuba Argus je napisao: Koji servis za Kawasaki mozes da preporucis u Beogradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Caki Zarkovo i MAKmotors visnjicka Pozdrav braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crews996 0 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: er5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav motorasi, evo ja sam pre dve nedelje polozio za A i odlucio sam da moj prvi veliki motor bude er5 onaj sa 35kW ali na oglasima sam video neke sa 25kW koji ok izgledaju,pa sam hteo da pitam kad se sa tog slabijeg skine blokada dali on onda i ima isto 35kW ili je opet slabiji i generalno dali je to onda skroz isti motor kao ovaj jaci ili ima neke mane npr slabiji zvuk, ceste se kvari itd...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Septembar 30, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, crews996 said: Pozdrav motorasi, evo ja sam pre dve nedelje polozio za A i odlucio sam da moj prvi veliki motor bude er5 onaj sa 35kW ali na oglasima sam video neke sa 25kW koji ok izgledaju,pa sam hteo da pitam kad se sa tog slabijeg skine blokada dali on onda i ima isto 35kW ili je opet slabiji i generalno dali je to onda skroz isti motor kao ovaj jaci ili ima neke mane npr slabiji zvuk, ceste se kvari itd...? Moguce da je taj od 25kw iz uvoza i samo pise 25kw a ima 35kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 659 Napisano Septembar 30, 2020 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, crews996 said: generalno dali je to onda skroz isti motor kao ovaj jaci ili ima neke mane npr slabiji zvuk, ceste se kvari itd...? Motor je potpuno isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 30, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto osim sto je kod gpz.a od 60 konja malo drugacije mislim bregaste i mozda dizne u karbu i ne znam da li cdi drugacijiPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Idemo GPZ ovci, kome smeta hladno vreme? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 27, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1100 evra reg do kraja aprila u skroz ok stanju na pocetku sezone gume,zandje plocice,nov akumulator garancija letos remontovo vodenu pumpu i zadnje plocice zamenio a prosle lanac i lancanici,svecice,filter vazduha stelovanje ventila provera faznog lanca,ciscenje karbova i jos sto sta a ulje i filtere ne racunam to sam i pre 3k km malo bi trebalo poraditi na estetici ispolirati meni nije smetalo takodje jos neke stvari treba uraditi ali nista ozbiljno uglavnom funkcionalna masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu bata Ivane, pa nećeš više da se vozimo sa GPZ-jci ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu bata Ivane, pa nećeš više da se vozimo sa GPZ-jci ? Vozicemo se svakako makar na apenima:-)bitno da se vozimo a masina ko masinaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Ivanrsvb je napisao: Vozicemo se svakako makar na apenima:-)bitno da se vozimo a masina ko masina Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Nij baš mašina ko mašina Biće ti žao ove tvoje mazge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad smo već tu, jel zna neko kako da vratim one dve gume što idu iz kutije filtera za vazduh na karburatore. Izvukle se i sad vuče falš vazduh, na leru se primećuje. Imam utisak da ću morati rezervoar da skidam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad smo već tu, jel zna neko kako da vratim one dve gume što idu iz kutije filtera za vazduh na karburatore. Izvukle se i sad vuče falš vazduh, na leru se primećuje. Imam utisak da ću morati rezervoar da skidam :-)Dodjes do mene i vrnemo:-)Ja sam fenom ih malo omeksao i vratio kad sam cistio karburatorePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad smo već tu, jel zna neko kako da vratim one dve gume što idu iz kutije filtera za vazduh na karburatore. Izvukle se i sad vuče falš vazduh, na leru se primećuje. Imam utisak da ću morati rezervoar da skidam :-)Dodjes do mene i vrnemo:-)Ja sam fenom ih malo omeksao i vratio kad sam cistio karburatorePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jel mora rezervoar da se skida? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, treba mi jedna mala pomoc od vas. Doslo je vreme da menjam cipele na motoru, pa obzirom da je fabricki zadnja 130/70 r17, koju je malo teze naci da mi odgovara cena i potreba. E sad pitam za vase misljenje, da li je problem da stavim 140/70 r17, da li bi se u voznji osetila ova promena, da li bi na bilo koji nacin uticala na sam motor i da li felna moze da nosi ovu dimenziju, obzirom da je sira za 10mm. Hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Decembar 8, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nesasavage said: Gospodo, treba mi jedna mala pomoc od vas. Doslo je vreme da menjam cipele na motoru, pa obzirom da je fabricki zadnja 130/70 r17, koju je malo teze naci da mi odgovara cena i potreba. E sad pitam za vase misljenje, da li je problem da stavim 140/70 r17, da li bi se u voznji osetila ova promena, da li bi na bilo koji nacin uticala na sam motor i da li felna moze da nosi ovu dimenziju, obzirom da je sira za 10mm. Hvala unapred na odgovorima Nisam primetio da je tesko naci. Pogledaj Baki.doo ja sam pazario Mitas MC50 za nekih 7000 prosle godine, nov dot. Mozes da stavis 140, ja sam je imao kada sam kupio motor i zadovoljniji sam sa 130. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledao kod Baki doo i to bas MC50, imaju samo prednju, zadnje nema, al ima 140 i to u sport force verziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Decembar 8, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Nesasavage said: Gledao kod Baki doo i to bas MC50, imaju samo prednju, zadnje nema, al ima 140 i to u sport force verziji Izguglaj, mora negde biti ili sacekaj prolece ako ne planiras voziti zimi. Ja cu morati prednju da uzmem ali videcu hocu li MC50 ili nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad sam vec poceo da ispitujem, da li je problem da se namontira gume 130 sirine, ali sa visinom od 80 umesto 70,kakva bi onda voznja bila. Ta ima kod bakija i to mc50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Idi na sajt IPG "internet prodaja guma" tamo ima svašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Decembar 8, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Nesasavage said: Ajd kad sam vec poceo da ispitujem, da li je problem da se namontira gume 130 sirine, ali sa visinom od 80 umesto 70,kakva bi onda voznja bila. Ta ima kod bakija i to mc50 Mislim da moze ali ja iskreno ne bih. Pogledaj sve prodavnice, mora biti u dimenziji samo ako ti odgovaraju cene. - Naša ponuda 130/70 R17 WWW.AUTOGUME.RS Tyres online @ autogume.rs - Buy cheap car tyres online and benefit from a fast delivery to the address of your choice. - MICHELIN PILOT STREET RAD 130/70-17 62H R - MOTO MICHELIN GUME - MICHELIN GUME - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija WWW.KOMPP.CO.RS -- Moto gume PNEUMASTER.RS --- Continental moto gume | putno-sportske gume | gume za motocikle WWW.MOTOBOX.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo mitas preko IPG oko 7000 bila i to 130/70 , motoru ona najbolje leži, skinuo sam prethodnu dunlop 140/70, tako da moj savet kao što je kolega gore napomenuo, sačekaj proleće biće novih guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...