mrle 8593 Napisano Februar 1, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3201 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje koristim pireli I ja sam posle paljenja stavio istu. Koliko te kostala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 1, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Takodje koristim pireli I ja sam posle paljenja stavio istu. Koliko te kostala? 7 'iljada sa pdv-om ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8593 Napisano Februar 2, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3201 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se na GPZ nalaze osiguraci? Nikad nisam nista cackao oko struje, nisam imao potrebe, a lepo je znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Osiguraci se nalaze iznad akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nova je nova guma! I ja sam kupio motor sa novim Brdgestone gumama, ali bi ih rado menjao za nove Pirelli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 2, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to su .Tu se nalazi i CPU aha, ona crna kutijica. ja sam saznao za to kada su mi se sva svetla na kawi odjednom pogasila . sjeban osigurac, easy fix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne radi ni posle uddarca zovite servis... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 0.5l bezolovnog i ima da svetli,i te kako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da ti fali varnica, NGK ili sta li vec... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi bas smo neaktivni,zatvorice nam preduzeCe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema akcije, zima... Zato tema COUNTER STRIKE cveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 4, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan polako, polako. sutra najavili 14C! ja sada isterujem bajk, da obrnem kratki krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nema akcije, zima... Zato tema COUNTER STRIKE cveta... Taj strike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JBT, kako ti zavidim... Ja na poslu, nema sanse da vidim motor pre 18h... Pusti koju fotku... JBT, koji sam mazohista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan brm,brm,brm ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E moj burazeru, ja sam po celo leto sljakao za motor... Rmbao od jutra do maraka, a registracija, to sam zavrsavao za par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gume obicno duvam 1,8 prednju i 2,2 zadnju, nekada i jace ako vozim kuma... P>S> zajedno imamo preko 200 kg za kojih ne mozemo da se dogovorimo cije ulog koliki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan RESPEKT! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prednju pumpam na 2.0 zadnju na 2.2,tako je u user manualu,mada treba pumpati i na vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Gume se prema manualu za GPZ-a pumpaju prednja na 2,24atmosfere(33psi) i zadnja na 2,44atm(36psi) i tako ih i ja pumpam,a to je pritisak koji treba da bude kada su gume hladne A što se tiče šljakanja za motor ja sam samo vredno učio skupljao pare od stipendija i eto motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada imas cilj nista nije tesko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 4, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dodjoh i ja kuci. popizdeo nacisto! u ovom selu koje zovu Zrenjanin nema vulkanizera koji moze da mi skine tocak, namontira gumu i centrira je. najblize tome , bio je : skini tocak, ja ti montiram gumu i nadji negde da je centriras... pa onda cu otici u NS i uraditi sve kod jednog majstora za par sati!! i jos jedna 'divna' stvar, kada sam se vracao kuci, krenulo da mi susti nesto kada kocim. kao da disk nesto jede go**a!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nerviras... Moze da bude i gore! Zamisli da je napolju +30 i da ti se sve to desava... Nego polako i sigurno se pripremi za sezonu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ebiga.To je kad imamo matore motore ;D Kako te nije sramota,moj motor mator. ;D Ima "samo" 11 god ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 4, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ebiga.To je kad imamo matore motore ;D Kako te nije sramota,moj motor mator. ;D Ima "samo" 11 god ;D moj puni 16. veliki decko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...