Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Distanti nisu veliki, oko 2 cm i taman su. A bas bi voleo da vidim R-6 u choper fazonu ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan pa da, ako ima jedan disk napred onda je to ninja 500 za americko trziste... nego, ste vi nesto radili na svojim gpz-ovima, er5-icama... ? tipa, auspuh, filteri ili neka druga vrsta dodatne opreme ? ... ja sam na moj stavio trake za tockove, auspuh(jer me je iritirao fabricki zvuk) i gomile glupavih nalepnica ... hocu jos da mu stavim nove rucke i retrovizore, ali me jebe to sto ne mogu da naglavim veliki broj rucki na desnu stranu. probao sam vise vrsta, cak i na skupovima trazio da probam da stavim ali i ako uspem da naguram gas se ne vraca! Ja nisam nista budzio,od dodatne opreme imam nosac kofera i crash bar. Planiram da stavim rucice sa grejacima ali ne mogu da skinem tegove nikako. Oksidirali su da sam na kraju odustao od pokusaja,nama sa cim nisam probao. Jel ima neko neki savet?WD je radio vise puta ali ne vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svajs aparat, dobro zagrej i videces kakio ce da spadne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Svajs aparat, dobro zagrej i videces kakio ce da spadne... Glupo pitanuje,sta je svajs aparat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MA zezzanje je u pitanju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan MA zezzanje je u pitanju... ;D ;D Koliko vidim radice srpska alatka,mora da popusti da ga jbs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mada nije ti losa fora sa grejacima... Dok namontiras sibni fotke da se malko edukujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mada nije ti losa fora sa grejacima... Dok namontiras sibni fotke da se malko edukujemo... Nece to da bude skorije,ima vremena...naravno da cu da postavim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ne mogu da verujem da sam jedini na B J B koji vozi ER-5??? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan nema ti druge, moraces da se druzis sa nama gepezejcima, mi smo ti najblize ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan nema ti druge, moraces da se druzis sa nama gepezejcima, mi smo ti najblize ;D Kad je već ugradio distancere ispod kormana može da se druži i sa nama KLE-ovcima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi i neke distancere za fuzastere pa da se pridruzis i EN-cima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga ja jedno vreme, tj. imao sam dva komada. Odlican je motor, samo sto je mali za ljude preko 180-185cm. Inace masina nije u sraf ista kako rece neko u ovoj temi, ista je u osnovi al er5 ima drugaciji magnet koji je mnogo bolje resen nego na ostalim modelima, na gpz-u i kle-u je znao da pravi gadne probleme tj. da se raspadne. Znaci, magnet i dekl nisu isti, i gpz500s je jaci 10ks zbog drugacijih bregastih, svi ostali modeli imaju 50ks (ovi mladji 45ks) Sigurno ima ljudi na forumu sto voze er, mozda nisu jos videli temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan i u mojoj pise da ima 20ks, sto je smesno ...ne znam sto je tako, ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je u saobracajnoj deklarisano oko 40ks ne znam tacno,ali motor ima 60ks?Po cemu oni to upisuju??? to ti verovatno piše da ima 44Kw(kilovata), a to je 60 Ks i u mojoj pise da ima 20ks, sto je smesno ...ne znam sto je tako, ali eto... Postoji nekoliko serija GPZ-a i to su verzije S 60 sa 60KS, S40 sa 40KS i S 20 sa pogađate 20 KS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8742 Napisano Januar 13, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj saobracajnoj pise 25kw, jer je takav bio, sa blokadom, onda su mu isbuseni auspusi i uradjeni valjda karburatori. GPZ 500S je dvocilindras, a GPZ 500R je cetvorocilindras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan nemoguce da ima 20ks!! terao sam ga vise puta do preko 190kmh!! ubrzava kao necitav! . rekli su mi da je to mozda jer je iz izvoza, pa da je to neko nesto muljao , zbog cene osiguranja ili tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse.Ima 60ks to se i vidi u voznji nema sumnje.A nema 40KW nego pise oko 20 kw Pa sam to pretvorio.I ima 60ks Jel ti to kažeš da ti u saobraćajnoj dozvoli piše ''oko 20 kW'' :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan e da, i kada sam ga nosio u Temerin na popravku. posle je isao na dyno, i izmereno mu je tu oko 60ks! tako da, Bane ne diraj mi mojih skromih 60ks ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8742 Napisano Januar 13, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Taj tip 500tki je veoma dobar za A1 kategoriju koja ce i kod nas biti uvedena, motor bez obzira na pravu snagu mora biti limitiran na snagu propisanu zakonom za period nakon polaganja kategorije. I u zavisnosti iz koje je drzave uvezen, toliko je limitiran. Tako da kada ga "odcepite" on ima svoju pravu snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj saobracajnoj pise 25kw, jer je takav bio, sa blokadom, onda su mu isbuseni auspusi i uradjeni valjda karburatori. GPZ 500S je dvocilindras, a GPZ 500R je cetvorocilindras. Gresis,gpz 550 je cetvorocilindricni a 500r je za usa trziste... http://www.kawasaki.com/Products/product-specifications.aspx?id=315 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, sve to sto pise po saobracajnim dozvolama je "nekad bilo". Pisalo je na mom en500a 25kw i stvarno je i bio toliko dok mu nisam skinuo blokadu, sad i dalje pise 25kw a ima 37kw, tako da je isto i sa tim od 20kw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj saobracajnoj pise 25kw, jer je takav bio, sa blokadom, onda su mu isbuseni auspusi i uradjeni valjda karburatori. GPZ 500S je dvocilindras, a GPZ 500R je cetvorocilindras. Gresis,gpz 550 je cetvorocilindricni a 500r je za usa trziste... http://www.kawasaki.com/Products/product-specifications.aspx?id=315 nep, marko nisi u pravu ... gpz550 ima 4 cilindra. ali gpz 500R ima isto 4 cilindra. gpz za americko je u stvari EX500, kasnije su ga krstili u ninja500, a kasnije ninja500R, i on je isti kao gpz za ostala trzista... gpz500R je 'mladji brat' gpz600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan 500R GPZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8742 Napisano Januar 13, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi naslov da se prosiri kawa er5, gpz 500,en500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...