Nikola19787 5 Napisano Februar 16, 2023 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam skuter 125ccm 4t. Na skuteru je promenjen varijator kao i rolnice, kvacilo i stavljene na njega jace oprugice... Kada sam pokusao da upalim skuter posle duzeg vremena skuter je prvo verglo dugo i od jednom bacio vatru, puklo iz auspuha. Skinuo sam svecicu ocistio i vratio je i skuter je normalno upalio. Od tada jedva pali kada je hladan. Sada imam problem kad ga upalim on mnogo lose vuce, na najjacem gasu on radi na malo obrtaja. Posle pola sata voznje, ako ne i vise kada se skuter previse izmuci on krene extra da vuce. Pa me zanima da li znate do cega je, da li moze biti do svecice, da li moze biti do struje ako ima nesto veze sa strujom imam rezervni cdi i regler pa mogu da probam sa njima. Posto ovako masina radi kao sat, jedina mana je sto sam malo cackao karburator dok sam ga cistio i sada malo losije radi na leru, cak se ponekad ugasi, to cu resiti sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Nikola19787 je napisao: jedina mana je sto sam malo cackao karburator dok sam ga cistio i sada malo losije radi na leru, cak se ponekad ugasi, to cu resiti sutra. Odgovorio si sam sebi na pitanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...