тене рас 215 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Darko 012 je napisao: Mogu da uradim samo ovako kako sam postavio. vazi se odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 16, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Novola je napisao: Ne mogu da promenim ništa u tom fajlu, pokušavao sam. Uđi preko kompa klikni na majice to polje će dobiti plavi okvir i u okviru njega ponovo ukucaj veličinu, količinu i boju. A ako hoćeš mogu ja da to uradim. Kako sam te razumeo crna XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Darko 012 je napisao: Mogu da uradim samo ovako kako sam postavio. vazi se odgovara i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na poslu sam, ajde mi završi to. Hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 16, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za desetak minuta, samo da stignem do redakcije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 20, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko gledao vreme za taj vikend ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 20, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po prognozi Meteoblue, koja je prilično precizna, mada treba imati u vidu da je 15 dana ipak malo duži period, u subotu i nedelju sunčano. Ali opet kažem treba to posmatrati sa rezervom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 25, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija drugovi teneristi, imamo li približan podatak koliko nas dolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubeđujem @bdada da dođe njegovim TDMom ali se momački opire 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 25, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je na onom dokumentu 21 osoba potvrđena, plus 5-6 mogućih/neodređenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 25, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Novola je napisao: Trenutno je na onom dokumentu 21 osoba potvrđena, plus 5-6 mogućih/neodređenih. Nije to nimalo loše!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 25, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da cu stici. Ali bih voleo. Ne zavisi od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14109 Napisano Maj 25, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Novola je napisao: Ubeđujem @bdada da dođe njegovim TDMom ali se momački opire SubAta mi je radna tako da Kazu dosta sam sedeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 27, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Je l' krenulo odbrojavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jest, još samo 2 dana pa uzbrdo pravac CHGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 27, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E da je sreće da to odložiš pa da nam se pridružiš u subotu i nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan ja dozvolu zavrsio,ali tehnicki u ponedeljak tek.Izgubio sam nedelju dana na ludaka koji mi trazio neku potvrdu koja ni ne postoji,izgubio termin i sad ko zna....U AMSS ako budu malo normalni prolazim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Arso ti bar znaš da bi vam se rado pridružio, ali služba je služba.Ovo mi je bio ostatak lanjskog odmora kojeg sam već davno morao uplanirati….LPIlijaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 28, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Arso je napisao: Je l' krenulo odbrojavanje? Meni se situacija na poslu komplikuje baš. Bez obzira, petak je zacrtan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Maj 28, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan https://global.yamaha-motor.com/stories/offroadmania/ch4/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 28, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto vreme ne obecava , a ima bas dosta dogadjaja sledeci vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem li ga, ako je verovati ovim aplikacijama, ne izgleda loše vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 28, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Surla85 je napisao: Nesto vreme ne obecava , a ima bas dosta dogadjaja sledeci vikend. Što se događaja tiče svako neka sebi odredi prioritete. Recimo u Čačku se 3. i 4. vozi trka moto kros Šampionata, alimeni koji sam inače član Skupštine kluba je ovo naše druženje ipak prioritet. A vreme če prema najavama biti kao i prošle godine po sistemu može da bidne a ne mora da znači. Pa sad svako neka odluči šta i kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 29, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim makar sneg padao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...