RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi :)Treba mi jedan savet!Imam Yamahu dt80 koju bih da prodam!Ona je 96 godište,vodeno hlađenje,zamenio sam pločice na prednjem disku,komplet nova struja,novi svi ležajevi,nov lanac,probušen cilindar i nov klip 50,nova mešalica za ulje,nova zadnja guma,prednja ok!Sada ima oko 12 ks i ide kao zmaj!Sada planiram i da je komplet ofarbam!A što najveća fora TRAJNO JE REGISTROVANA!Recite mi molim vas koliko realno mogu da dobijem para za nju?Čisto želim znati koliko da tražim za nju!Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo oglase pa vidi kakva su kretanja, i stavi neku sliku pa projektuj željenu cenu, pa spuštaj dok ga ne prodaš, al sad ti i nije neko vreme za prodaju motora osim ako ti hitno trebaju pare. Sačekaj bolje mart... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...