MilosH_46 0 Napisano Avgust 12, 2005 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i mene.Ovom prilikom pozdravljam sve clanove ovog foruma.Ja sam Milos i iz Podgorice sam, i imam 17 god.Vozim TGB F409 125 kubika.Znaci jos jedan skuteras medju Vama.Inace se nadam da ce nekad u mojoj garazi biti parkiran R46!Skromnost mi je vrlina,nema sta POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 13, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 13, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzdrav za Podgoricu ! :wink: Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Avgust 13, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 13, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice ta R46,moras samo jako da zelis.Dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 13, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Kao sto kaze cika Dirty, samo treba jako da zelis to, ali da u nekom trenutku i preduzmes nesto. Uspeh je tako zagarantovan Pozdrav za Podgoricu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...