scuba 15 Napisano Januar 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vido da ima 81 str. za pretragu, ufatila me mrza da tražim. Dal neko zna ko i gde u Bg. ili okolini savija pleksi? Treba mi da napravim vetrobran za bmw r65. Ne dam švabama 370 evra za novi (do duše bez pdv-a). Imam pleksi, samo mi treba neko sa znanjem i imanjem da to odradi pismeno jer ja nemam iskustva. Ili neko već ima polovan vetrobran pa bi da proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ivan BG 064/ 284-7847 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 10, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I meni je Ivan za moju " Afriku" odradio, da sam ja prezadovoljan. Pre par dana. I jos je uradio u boji, malo zatamljen, pri vrhu povijen na gore. Za tri sata je bio gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je Ivan za moju " Afriku" odradio, da sam ja prezadovoljan. Pre par dana. I jos je uradio u boji, malo zatamljen, pri vrhu povijen na gore. Za tri sata je bio gotov. Ajd` okaci sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Januar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' treba da se ode kod njega motorom, ili može da odradi za Transalpa na neviđeno? Valjda ima već neki uzorak, a meni bi bio interesantan povišeni vizir. I koliko je to para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni je Ivan za moju " Afriku" odradio, da sam ja prezadovoljan. Pre par dana. I jos je uradio u boji, malo zatamljen, pri vrhu povijen na gore. Za tri sata je bio gotov. Ajd daj sliku da vidimo. Koliko te je koštao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Elem, kao i svaki elebak sam bacio parčiće starog vetrobrana. Jel ima čovek model ili treba nekom da maznem vetrobran za mustru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado daj slike vetrobrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan i reci cenu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Je l' treba da se ode kod njega motorom, ili može da odradi za Transalpa na neviđeno? Valjda ima već neki uzorak, a meni bi bio interesantan povišeni vizir. I koliko je to para? Ima uzorke za skoro sve modele motocikala. Za TA ima čini mi se 2 verzije - običan i povišeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 12, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za Jawu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan lepo reče čovek da ima modele za skoro sve modele a telefon je drugi post (odma ispod prvog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta to zadovoljstvo ako nije tajna. Ako ima crni, mene bi jako zanimalo. Eventualno okolina NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Januar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam cena je red veličine 3-4 hiljade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 12, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste da kazete Vladi Africi da postavi ovde slike vetrobrana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 12, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam cena je red veličine 3-4 hiljade. To je otprilike cena maximalna bila letos. Recimo 3500 je bio najveci moguci vizir za TA stariji od 97god. A 3000 je bio za TA od 97-99. Za veliki broj motora ima sablon i onda samo odete po to, a i ako nema izrada traje par sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste da kazete Vladi Africi da postavi ovde slike vetrobrana! Pa to smo mu i rekli... nije ih valjda postavio negde drugde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zvao Ivana (više puta) i niko se ne odaziva na onaj tel. broj. Jel treba da se pošalje poruka ili da se ode direktno kod njega. Aj, vlado, ostavi adresu ili nešto bliže. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga i ja i dobio sam ga na ovaj broj. Reče da je negde pored onog "sajle" preko puta Dušanovca. Inače nema mustru za BMW ali kaže da ima mustre za mnoge druge motore. Cena je oko 50 evreva, zavisi od veličine i posla. Nisam pitao dal ima razne boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre par dana i ovako kaze covek Cena je oko 3.000, retko kad vise zavisi od velicine vetrobrana moze i u boji skoro svakoj, a uglavnom treba da ponesete svoje vizire sve sa maskom da vam montira, izbusi rupe i montira ga, da nebi ostalo lufta izmedju maske i vizira Radionica je ulica ispod Boban-sajle i korektan je uradi danas za sutra, ali sve sto vam treba idite kod njega pre leta, posto leti neradi te zajebancije. Radi takodje i poliranje farova, 1.000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...