maski 1033 Napisano Jun 22, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan photo by jelena vesković dotlić maski: izvini što pišem roman ovde .... ali ova fotka na mene ima izuzetno emotivan efekat. drago mi je da ovaj prizor još neko ume da prepozna. verovatno je to samo stvar lične percepcije ali (što se mene tiče) life don't get beter than this.... ...num numZ i ja smo ovakve šetnje, sa nonačom na prečki, provodili sami i uglavnom su trajale po pet-šest sati... i ja sam se osećala in the zone...kao ono u filmovima kad puste jedan ton da isprati slow motion glavnog lika dok sav ostali svet zuji kao u košnici.... snaga bezbrižnosti, sigurnosti, opuštenosti, uživanja u toj nonači na prečki potire sve eonima oko nas. obezvređuje svaki problem, čini ništavnom svaku frustraciju, svaku brigu, svaku materijalnu želju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 29, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zbog ovog ustajem svakog jutra iz kreveta i idem na posao.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 4, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moja baba krenula da nahrani stoku po najvecoj mecavi, kad se mora nije tesko! Februar 2012 Winter 2011/12 by Slobodan Gosic, on Flickr A u stali vesela druzina P1180358 by Slobodan Gosic, on Flickr 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da porastem by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan 'el ovo lajf? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 11, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ovo je larger than life. men' milo što si vaskrs'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 14, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan GREEK NAVY Vežba na desantnom čamcu. Ufotkano juče, na petak 13-ti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan smo vratili iz mrtvih starog MZ-a 175 iz 1973 godine MZ 175 by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Odavno se nije gazilo po baricama IMG_9406 by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 31, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan II Marko Rupena, Beta: Ova slika je kropovana, video sam original kadar kada je Marko doneo na posao da mi se pohvali. vise se Skupstina viti na donjoj ivici kadra, i naravno i ljudi na gornjoj ivici se mnogo vise vide. onako mnogo bolje deluje, ne znam zasto je ovde secnuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Avgust 26, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo zivot? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 26, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan ...i tako u krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Sirija, na žalost... Goran Tomašević, Reuters Da nema ovog hrabrog čoveka, istina bi bila daleko od nas... Strahote rata, koje nikom ne trebaju: http://www.flickr.com/photos/78607708@N02/sets/72157631120190254/with/7805644154/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 26, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan U tom albumu ima mnogo potresnijih fotografija... mislim da nikada ne bih mogao da se bavim tom vrstom fotografije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 30, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Da se oprobam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan kolega, pobegao ti fokus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 13, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan kolega, pobegao ti fokus Tek sad videh ovo :-) Jes mi omasio fokus,al slikano je iz spijunske poze :-) tj u toku nosenja/setanja,sto bi rekli napamet okinuo . Inace,hvala za ovo kolega,prija kad ti pro to kaze,foto profesinalac,ne CS :-) Sent from my MB525 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 24, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_4631 by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od starijih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Lifeguard Waterland Thessaloniki, 09.07.2013. Dama je bila angažovana u bazenu za decu, na radost mnogih očeva 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...