Jump to content

Moto Zajednica

Poz svima, srecni novogodinji praznici ! ! !

Recommended Posts

• U prolazu, 32 postova

Pozdrav svima, zovem se Nemanja Kostadinovski, iz Cuprije sam... rodjen sam 16.02.1988... rodjeni sam brat vaseg clana Ace035, pa sam video da je dosta koristan forum,i da mnoge stvari mogu da se saznaju, pa sam se stoga i registrovao. Vozim Yamahu R1.... ljubav prema motorima se stvorila jako davno..... Sta znam vise sta da kazem o sebi, ali ako vas nesto zanima----> slobodno pitajte....

Sve najbolje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 245 postova

Ćao Nemanja! Polako uđi u svet BJB-a, dopusti mu  da te lepo ušuška, a zatim i opčini i zarobi, kao što je mnoge od nas, kao što je i mene. Koncentracija dobrih ljudi na ovom forumu prevazilazi dozvoljene količine, i jako je lako zaraziti se. Ne opiri se tome. Samo se prepusti. Ionako će te zahvatiti. To govorim iz ličnog iskustva. Pozdrav, Nikola

• U prolazu, 32 postova

@braco

Ja mislim da ce i on uskoro,posto burazer i ja ne mozemo da dodjemo na komp od njega,ko nas natera da mu instaliramo tetris5000,jos ako mu pokazemo forum... ionako nam leti motore uzima-jos fali zimi kompjuter :)

@hpg

Puno hvala na dobrodoslici... Ja sam vec zagrizen za ovaj forum,posto sam ja vec dosta pored Ace video korisnih stvari, ali nemam net u bg i jbg nisam mogao ranije da se registrujem,a zasto bi se registrovao kada ne bi bio aktivan....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja