penumbra 135 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem seventy degrees sd-pt3 pantalone, velicina XL. Kupio sam ih pre godinu dana i nosio relativno malo jer su mi velike. Za moju visinu su super (185) ali treba neko malo puniji da bi bolje stojale (imam 70kg). Termo postavu i kisni deo nikada nisam nosio, skinuo sam cim sam kupio. Pantalone sam oprao gelom za moto opremu. Postoji ostecenje na dnu desne nogavice (zakacio nesto na motoru) velicine 0.5cm. Dolaze sa protektorima za kolena plus dokupljenim protektorima za kukove. Cena 8000 dinara + 1000 dinara donacije za moto deda mraz Slike na: Seventy Degrees sd-pt3 IMGUR.COM Imgur: The magic of the Internet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Februar 25, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bump. Sve zajedno 8000 din, prosla moto deda mraz akcija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...