Endurac 958 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam je za sud, ono kao “civilku” za preko sakoa i sl, medjutim ipak mi je velika. Protektori na ramenima, laktovima, vodonepropusno, dzepovi vodonepropusni, donji dzepovi cipzerbplus presavijanje na dugmad, jos dva dzepa napred plus jos jedan, vidinepropusni dzep unutra. Podesavanje struka. Xxl. Moze za nekog malo pojakog 180-190 visine. Blic je jak nije nigde izbledela.)))) crna . Samo 60 evrica. Negde sam zaturio unutrasnju toplu postavu i nema. Tako da ide bez nje. Ovaj baja nosi slicnu mislim da je neki gamma model ali cisto fazon da imate u vidu. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je do cene, moze dogovor.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4907 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 3719 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj potraži postavu ako možeš, pa padne dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj potraži postavu ako možeš, pa padne dogovor.Hocu dragi kolega, ima ona svoju postavu, ovo je neka dodatna koju uopste ne znam i dal sam dobio uz nju ali svakako trazim….Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4907 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 3719 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Endurac je napisao: ovo je neka dodatna koju uopste ne znam i dal sam dobio uz nju ali svakako trazim… ako već ima postavu pa je OK za prolećno\jesenje vreme, onda i ne moraš da tražiš. Pišem ti na pp za kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...