AcaSandor1 0 Napisano Decembar 8, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, zanima me vase misljenje o ovom motoru, koje su mu prednosti a koje mane i da li je pametno kupiti ga, gledao sam i yamahu i suzuki ali mi je ovaj KTM zapao za oko. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 223 Napisano Decembar 8, 2022 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XJ600('91) Suzuki GSX750F('00) Prijavi odgovor kao problematičan Lak kao pero, nekih 100 kila, ventili su titanijumski, zbog težine može da parira i jačim kubikažama, tipa starijem bratu od 450cc ako ga uzmeš nećeš pogrešiti nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7928 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 3260 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, AcaSandor1 said: i da li je pametno kupiti ga Nije. Pametni ljudi ne voze motore. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...