komi 3 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga caberg downtown,vel.59-60,metalik siva,suncani vizir,spoljni vizir malo ogreban.Cena 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gde je vizir ogreban, to je jako bitno, da li sastrane ili u vidokrugu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan u vidokrugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno cena 50e!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jako zainteresovan, samo me interesuje moze li tu da stane glava od 61 ili moram da odsecem usi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nećeš morati jer je meni malo velika al ću ovde kod nas naći nekog sa glavom 61 pa ću ti javiti jer morao seći uši!! Pozdrav!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako zainteresovan, samo me interesuje moze li tu da stane glava od 61 ili moram da odsecem usi? Nisu bitne usi, njih mozes i u djep da stavis, vec treba glavu u srafstok malo staviti i stisnuti. Druze sala...sala. Sada ozbiljno, ako je nosena bice ti taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da u Temerinu nema nikoga sa glavom 61 ? :'( Koliko je to ostecenje na viziru? Da li smeta pri voznji posto je u vidnom polju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan koliko god sam stavljao glavu u safstuk.. sam se menja oblik a obim ostaje isti opet se vracamo na usi :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je u vidokrugu al nesmeta u voznji! Ja sam dve godine vozio u toj kacigi! A sad ono najvaznije nazalost 61 nemoze da stane u tu kacigu!!Isprobano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( a bas mi se svidela :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kuvao u vreloj vodi pa se skupila :o :o ;D Otisao kod tate u radionicu i nasao bolji metar, izgleda da mogu da stavim glavudzu unutra MOze li na PP broj tel da se dogovorimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Moze kako da ne!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...