Biker Boy 2797 Napisano Januar 7, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Juce udjem u garazu i vidim ispod motora mala barica antifriz se prolio,a pre toga ima par dana palio ga da radi malo i ugasio sve ok. Zavlacio se ja al nevidim odakle curi ! Dal ima neko predstavu o cemu se radi i gde da gledam tacno jer mehanika mi bash nije jaca strana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi sipao vise nego sto treba antifriza?Meni se desilo da sam na klr-u prepunio sistem pa mi izbacivao antifriz posle kad sam malo izvadio bilo je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi sipao vise nego sto treba antifriza?Meni se desilo da sam na klr-u prepunio sistem pa mi izbacivao antifriz posle kad sam malo izvadio bilo je sve ok veoma moguce ako vise ne curi da si sipao a motor kad radi stvori pritisak i izbaci visak , vidi oko cepa gde sipas ili ako ima nko crevo dali je osuseno plavo okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel imash ti expanzioni sud na makini ? Mozda se prepunio, ili curi iz njega iz nekog drugog razloga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nije neki džukac ušao u garažu pre tebe pa malo zalio makinu, čisto da obeleži teritoriju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nije neki džukac ušao u garažu pre tebe pa malo zalio makinu, čisto da obeleži teritoriju ;D ;D ;D Umocish prst i liznesh, probas , ako je slano nije antifriz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2797 Napisano Januar 7, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan nisam dosipao antifriz jer je u posudi za vodeno hladjenje uvek bilo tecnosti pa nisam ni dirao danas cu detaljno da se zavucem i vidim u cemu je problem,neda mi se po ovoj hladnoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...