ProMaster 9147 Napisano Novembar 29, 2022 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani, iako ova akcija nema direktno veze sa akcijom motociklista, mislim da ko može treba da da svoj doprinos, makar i najskromniji. Akciju su pokrenuli između ostalih moj brat i snajka, koja nažalost od nedavno više nije medju nama i za svrhu ima da izmami makar i najmanji osmeh deci kojoj je najteže, da makar ovo doba godine bude vreme kada će makar na minut zaboraviti na sve što je ovaj nepravedni život stavio na njihova nejaka ledja i biti ono što su oduvek trebali biti, deca, srećna deca koja željno očekaju Deda Mraza. Hvala vam ! 8 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9147 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je neko iz BG i okoline spreman da spakuje paketic, a ima problem sa slanjem, neka me kontaktira na PM, doći ću da ga pokupim lično, gde god bude trebalo i zajedno sa ostalima predati/poslati. Pošto me par prijatelja pitalo za paketić i sadržaj, da pojasnim i to. Nije bitno šta je sadržina (igračka, slatkiši, gricke), jer se svi paketići otvaraju i pravi se za svakog klinca ponaosob paketić (u skladu sa njegovim potrebama). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Spremno, moj mali doprinos. Hvala Stefanu na inicijativi! 20221204-143440 IBB.CO Image 20221204-143440 in Markone88's images album 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...