VeljaNevolja 0 Napisano Novembar 28, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda CBR125R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, trenutno gledam koji motor da uzmem 4t masinu i na oko su mi zapali ova dva modela. Imam 16 godina i gledam nesto do 125ccm. budzet mi je do 1600e i nasao sam ova dva motora uz tu cenu. Razlika je sto cbr125 ima karburator i vodeno hladjenje dok cbf125 ima direktno ubrizgavanje i vazdusno hladjenje. Otac mi prica da je bolji ovaj stariji uz vodeno hladjenje kaze ne valja tolko vazdusno. Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Novembar 28, 2022 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koji god uzmes neces pogresiti, dobre su to masinice, gledaj da uzmes onog koji bude u boljem stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 29, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi kupovao kad mozes da uzmes na strah. Cak ne moras ni da se dvoumis nego uzmes oba. Ipak si ti Velja Nevolja. Mada tako jaka glava kao ti treba odma na litru da sedne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...