mrle 8486 Napisano Utorak u 21:56 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra im pišem, ništa mi još nije stiglo, 5 paketa od različitih prodavaca. Naručio 15.10 sve, rok bio mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Utorak u 23:10 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mrle said: Sutra im pišem, ništa mi još nije stiglo, 5 paketa od različitih prodavaca. Naručio 15.10 sve, rok bio mesec dana... Ja sam pisao i aliju da mi ne daju status da je isporuceno automatski kad istekne rok za dostavu. Objasnio sam da nije problem do njih i da necu otvarati spor sa njima, da vidim da je roba u Srbiji ali da imamo lopove na carini i u posti i zamolio ih da skinu automatikui. Verovali ili ne vise to ne rade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Utorak u 23:16 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mrle said: Sutra im pišem, ništa mi još nije stiglo, 5 paketa od različitih prodavaca. Naručio 15.10 sve, rok bio mesec dana... Jesi li ispratio da li su usli u Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8486 Napisano Sreda u 09:52 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, vsasa je napisao: Jesi li ispratio da li su usli u Srbiju? Jesu još oko 1.11. Napisao sam mail i stavio im tracking number za svih pet stavki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8486 Napisano Sreda u 10:16 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvali me... Поштовани, Обавештавамо Вас да пошиљке које сте нам доставили представљају нерегистроване писмоносне пошиљке у међународном поштанском саобраћају – мале пакете, који имају јединствени бар-код идентификатор усаглашен са стандардом S10 Светског поштанског савеза. Идентификатор чија је прва словна ознака U (формат 2-9-2), наноси се како би се обезбедило пружање прекограничних царинских електронских најава, како би се једноставније и брже обавиле царинске процедуре. Присуство таквог идентификатора не подразумева пружање услуге са потврдом уручења. Сагласно важећим прописима којима се уређује обављање поштанских услуга, за наведену врсту пошиљака није предвиђена опција евиденције и праћења статуса. Сходно наведеном, подаци о статусу нерегистрованих пошиљака које нуде портали за електронску трговину нису поуздани и не могу бити потврђени од стране поштанских оператора. Напомињемо да је статусе регистрованих пошиљака, у унутрашњем и међународном поштанском саобраћају, могуће пратити на корпоративном сајту Поште Србије, https://www.posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx. Свакако, прималац пошиљке се може распитати у доставној пошти да ли је приспела нека пошиљка за њега. Такође Вас обавештавамо да ниједан поштански оператор у свету, па ни Пошта Србије нема и не издаје потврде о неприспећу, односно неуручењу пошиљака. С поштовањем, Пошта Србије Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Sreda u 10:20 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, mrle said: Oduvali me... Поштовани, Обавештавамо Вас да пошиљке које сте нам доставили представљају нерегистроване писмоносне пошиљке у међународном поштанском саобраћају – мале пакете, који имају јединствени бар-код идентификатор усаглашен са стандардом S10 Светског поштанског савеза. Идентификатор чија је прва словна ознака U (формат 2-9-2), наноси се како би се обезбедило пружање прекограничних царинских електронских најава, како би се једноставније и брже обавиле царинске процедуре. Присуство таквог идентификатора не подразумева пружање услуге са потврдом уручења. Сагласно важећим прописима којима се уређује обављање поштанских услуга, за наведену врсту пошиљака није предвиђена опција евиденције и праћења статуса. Сходно наведеном, подаци о статусу нерегистрованих пошиљака које нуде портали за електронску трговину нису поуздани и не могу бити потврђени од стране поштанских оператора. Напомињемо да је статусе регистрованих пошиљака, у унутрашњем и међународном поштанском саобраћају, могуће пратити на корпоративном сајту Поште Србије, https://www.posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx. Свакако, прималац пошиљке се може распитати у доставној пошти да ли је приспела нека пошиљка за њега. Такође Вас обавештавамо да ниједан поштански оператор у свету, па ни Пошта Србије нема и не издаје потврде о неприспећу, односно неуручењу пошиљака. С поштовањем, Пошта Србије Cekaj, da li si im poslao brojeve posiljki? Trazi visu instancu, pitaj kome da se obratis jer neisporucivanje posiljki se zove kradja..... filozofiraj malo. Pokazi da si uporan da ne pristajes da te otpile na prvu loptu. Jbg zamisli da je zensko, pa ne bi tako brzo odustao. Promenio Sreda u 10:23 član vsasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Sreda u 20:18 Drug član, 1699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, da li si im poslao brojeve posiljki? Trazi visu instancu, pitaj kome da se obratis jer neisporucivanje posiljki se zove kradja..... filozofiraj malo. Pokazi da si uporan da ne pristajes da te otpile na prvu loptu. Jbg zamisli da je zensko, pa ne bi tako brzo odustao. Džaba, brojeve koje si ti pružio na uvid su međunarodni i takve pošiljke imaju u sistemu, ali ostale koje su češće, nemaju i možeš se slikati, džaba trošenje vremena. Čim sam video tvoj email skapirao sam što su ti odgovorili jer su brojevi za praćenje međunarodni, za ostale vajde nema, pričao sam sa ljudima iz pošte na rukovodecim pozicijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Sreda u 20:41 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, saxi said: 10 hours ago, vsasa said: Cekaj, da li si im poslao brojeve posiljki? Trazi visu instancu, pitaj kome da se obratis jer neisporucivanje posiljki se zove kradja..... filozofiraj malo. Pokazi da si uporan da ne pristajes da te otpile na prvu loptu. Jbg zamisli da je zensko, pa ne bi tako brzo odustao. Džaba, brojeve koje si ti pružio na uvid su međunarodni i takve pošiljke imaju u sistemu, ali ostale koje su češće, nemaju i možeš se slikati, džaba trošenje vremena. Čim sam video tvoj email skapirao sam što su ti odgovorili jer su brojevi za praćenje međunarodni, za ostale vajde nema, pričao sam sa ljudima iz pošte na rukovodecim pozicijama. Odakle si ti porucio robu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 107 Napisano Sreda u 21:19 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od nigerijskog princa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Sreda u 21:59 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, markommarko said: Od nigerijskog princa Sa takvim odgovorom pomoci se ne moze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Sreda u 22:35 Drug član, 1699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si ti porucio robu?Sa Alija ko i svi u temi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Četvrtak u 09:44 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, saxi said: 12 hours ago, vsasa said: Odakle si ti porucio robu? Sa Alija ko i svi u temi ovde. Sva roba sa Alija ima kod za pracenje. Cim je otpremljena pojavi se dugme "Track order" bez obzira da li je placena dostava ili nije postoji kod za pracenje. Nema sta posta da filozofira da je placena dostava il inije kadda se po kodu moze utvrditi da li je roba usla u Srbiju ili nije. Cim udje na carinu prestaje nadleznost Alija i postaje odgovornost nase poste. Ne mogu oni da se odricu od odgovornosti jer je njima usluga svakako placena preko Aliexpresa. Prodavac je uracunao u cenu troskove dostave i oni su placeni za uslugu, Sve mimo isporuke se zove kradja. Ja bih trazio visu instancu i gurao dalje. Jednom sam drugaru porucio kompjuter a reno lagunu iz Irske. Polovan deo preko ebay-a. Dobio sam mailom u petak dopis oko 15h da je danas zadnji dan da dostavim podatke odakle sam porucio i koliko sam platio (dopis sa carine u NS). Procitam pratecu dokumentaciju i vidim da je rok bio od ponedeljka do petka i lik mi salje u zadnji cas. Pretnja je ako ne dostavim vratice nazad. Ja sam bio kuci i odmah poslao, da bi mi 3-4 dana kasnije rekao da ne mogu da dobijem taj artikal jer u Srbiji postoje ovlasceni prodavci delova za renoa!!!!! Ja odgovorim da je to originalni polovni deo da nije kopija i da nema zakona koji mi zabranjuje da to uvezem. Sutradan nema odgovora, spakujem se i odem na carinu. Posle 4-5 vrata dodjem do tog lika i rec po rec posvadjamo se da sam uralo. Dodje njegov sef i pita o cemu se radi lik pocne nesto da mrda, ja ispricam kako i sta i optuzim ga da zeli da mi ukrade deo ili ga placaju Reno Sekulic ili Reno Cvijic da me ometa u kupovini (inace kod njih je polovan kom bio 1000 eur bez punjenja softvera, sa ovaj kupio za 100 funti). Sef me zamoli da izadjem napolje da oni vide sta i kako. Cujem ribanje referenta, izlazi sef i daje mi papir sa carinskim racunom, odem platim i pokupim moj deo. Drugara sve izaslo 250 eur sa punjenjem softvera i ugradnjom. Da skratim dzukele su i ako se ne borimo krasce nas stalno. Nije ni meni stalo do vrednosti paketa od tipa 5-10 eur, ali mi smeta da me neko krade, a pogotovo da ponovo cekam mesec i vise dana da stigne. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16631 Napisano Četvrtak u 16:10 Integrisan, 4959 postova Prijavi odgovor kao problematičan Technology / Tools / Gadgets | Kuldeep (@technology_world_09) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM technology_world_09 on October 13, 2024: "Your parcel is here © DM for credit or... Kupuj kao milijarder. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Četvrtak u 19:54 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao jedan od paketa narucenih 11.11 nisam ni sanjao da moze ovako brzo da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Četvrtak u 21:18 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alex74 said: Danas stigao jedan od paketa narucenih 11.11 nisam ni sanjao da moze ovako brzo da stigne. Sa TEMU-a meni stizu za 15-20 dana, sa Alija nema pravila nekad skoro 2 meseca, nekad bude brzo. Bezobrazluk je sto nama ne daju sa skladista u Poljskoj. Kada nadjem artikal da im je tamo, bude malo skuplji ali salju u Austriju i Sloveniju pa se grebem kod rodbine i prijatelja. Stigne za 4-5 dana do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Četvrtak u 21:28 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas gledam neki moj paket Sa leve strane Alijev tracking, desno Parcellapp.com, jako brza dostava iz Kine do Madjarske (6 dana), madjari ce verovatno do ponedeljka prebaciti u Srbiju, a onda cu cekati 3-4 nedelje da nasa caarina i posta zavrse posao. Aliexpress se popravio sa slanjem od kad je poceo Temu da radi, ali nasi ubijaju sa neradom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8486 Napisano Četvrtak u 21:36 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam im pisao da nisam zadovoljan odgovorima, da se ponašaju kao chatbot, da me upute na višu instancu ili da me pozove upravnik pošte Šumadijski trg. Jer mi je ukradeno 5 paketa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Četvrtak u 22:54 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mrle said: Danas sam im pisao da nisam zadovoljan odgovorima, da se ponašaju kao chatbot, da me upute na višu instancu ili da me pozove upravnik pošte Šumadijski trg. Jer mi je ukradeno 5 paketa. Svi to treba da uradimo pa ce prestati kradje. Aliexpress je podigao cenu slanja za Srbiju je su posiljke masovno nestajale. Kad se podigla frka carina i posta su izjavile da se ne krade kod njih i neko vreme je bilo dobro, sad su se opet opustili. Treba se buniti i boriti za sebe, sve dizati na visu instanucu, ako obratiti se udruzenju za zastitu potrosaca, inspekciji..... Uopste nije bitna vrednost, to je mojih 2 eur i moj paket, moja roba. Platicu drzavi koliko treba, ali mi treba paket i cao. Samo treba biti uporan, a kad zatreba i bezobrazan. Zadnja soluciuja je da plate odstetu. Zelim robu, ne zelim odstetu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 214 Napisano Petak u 11:37 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nekoliko posiljki misteriozno ostalo zaglavljeno "ko zna gde" vise od 2-3 meseca. AliExpress nije hteo da izvrsi povracaj jer su sve posiljke usle u zemlju. Kada sam digao frku Posti kako u poslovnicama, tako i online zalbama, odjednom su mi dostavljene sve odjednom. Nisam siguran sta se desilo, ali na kraju sam primio placenu robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 30 Napisano Petak u 11:56 U prolazu, 26 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Korto Malteze said: Meni je nekoliko posiljki misteriozno ostalo zaglavljeno "ko zna gde" vise od 2-3 meseca. AliExpress nije hteo da izvrsi povracaj jer su sve posiljke usle u zemlju. Kada sam digao frku Posti kako u poslovnicama, tako i online zalbama, odjednom su mi dostavljene sve odjednom. Nisam siguran sta se desilo, ali na kraju sam primio placenu robu. Upravo to i ja procam od prvog posta na tu temu. Ako se ne bunis i ako nisi istrajan opaljckace te neka mastiljara u posti ili carini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...