jozamladen 21 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, treba mi mala pomoc. Da li neko zna nekog majstora za motore IZ planeta 4 ili 5, ili nekog ko ima delove za ove motore.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa, IZ bi trebao da bude jako slican Jawi, ako se ne varam, tako da trazi majstora za Jawu/MZ i navedi odakle si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne muci me nista, nego sam razmisljao da kupijm jednog, pa u svakom slucaju ce trebati delovi, sta god da uzmem, pre ili kasnije. U medjuvremenu sepojavio jedan coper Falkonac u Paracinu za 1000 evra, pa cu da vidim da ga uzmem, smao moram da s esnadjem za pare. Ako ga neko uzme pre mene, onda cu opet da razmisljam o IZ-u. Bio je neki Planeta 4 na oglasima motoberza, lik iz Svilajnca,ga je prodavao za 400 evra, plava metalik boja sa nekom sporstskom maskom, ali sa cuo da nije dobar motor i da ima da se radi, pa sam odustao, a onda se pojavio Falkonac, pa cu videti. A, da inace sam iz Kraljeva. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se drumskoj lisicici za pomoc ovde na forumu.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj tog Falkonca pa makar i pozajmio novac. Ako je Markov, crni sa dugom vilom znaj da je dobar, zapusten ali dobar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan E, hvala na informacijama. Jeste crni Falkonac sa viljuskom od Honde dominator. Ici cu za neki dan u Paracin da ga vidim, pa sam planirao da uzmem neki manji kredit i da dodam jos malo para, i eto meni Falkonca. ;D Pa se vidimo negde na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 8, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa kupovinom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! valjda nece da se proda sledecih 15-tak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...