mamkoo_ 6 Napisano Novembar 15, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zavrsen problem , zamenio zupcanike u servo motoru sa drugog kupljenog na moj stari jer nije radio kako treba sa drugim servo motorom koji sam kupio . Hvalla vam na savetima i odgovorima veliki pozrav !!! Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Novembar 15, 2022 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Čekao sam te da otkriješ pravu stvar. A ne da se zamajavaš karburacijom. Jel sad fercera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mamkoo_ 6 Napisano Novembar 15, 2022 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo radi sve uredu . Evo jedna slika konacno ga isterao iz garaze oprao ga i vracam se jer je vreme hladno cekam prolece Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...