Andrej_Hotstepper 9606 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 3867 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...gledaš ispravno, ali ima još jedan aspekt. SYM je fenomenalno pozicionirao svoj proizvod. On je 7000e. I on je bio konkurent adv350 koji je 800e više. A SYM je zapravo kompatniji, svakodnevniji xadv750, sa manjim motorom. Pri tom se dobija potpuno ovešen motor u formi skutera. Neverovatno kako je zapravo fenomenalan koncept. Ni jedan skuter u srednjoj klasi mu ne može prići. Promenio pre 2 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7184 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 5183 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i jeste i nije. Sve su dobro smislili, al opet se to nije primillo izgleda. Na pr. Honda ADV 350 sa koferom je toliko skuplja, bez kofera i nije velika razlika. SYM TG nema kofer, a dok nađeš dodatnu opremu, crash barove, maglenke, vizir, tj. sve što ljudi vole da trpaju na ovakve motorine, a ništa nema kod nas falabogu, ispadne poskupo. Prodavao se i za 6.700, pa opet nije bilo mnogo interesenata. Bemliga, Hondu ljudi kupuju zato što je Honda, iako je klasičan skuter u ADV šminci, a Zontes 368G zato što izgleda zaebano i ima brdo dodatne opreme i gadžete u paketu, za pristupačne novce. O vešanju i tako tome razmišljaju oni iskusniji vozači, a ko bi već da tera neki offroad i slične avanture, ima za te pare adekvatnijih i pravih motora, što bi onda kupovao skuter? Bemliga, sve je to komplikovano Promenio pre 2 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9606 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Ne silazi, 3867 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Ali ono što je meni najbitnije, nije to vešanje da ti teraš off road, to je debilana priča, to je vešanje da te ove gradske rupe i odvratni putevi koje imamo ne polome. Kad uđem skuterom u Vršačku u NSu svaki dan, bubrezi i mozak mi zamene mesta... To vešanje se oseti na svakom metru. Mene lično je odvratilo to što pored motora mi jako nedostaje skuter, a ne mogu sebi da opravdam 7000e za skuter, koji pri tom, ima jako skupa rešenja (ima mokro kvačilo, cvt i lanac), koja će iziskivati visoku cenu održavanja, a onda mi to nije skuter. Da treba da imam jedan motor u garaži, ovo bi bilo jako razumno. Da sam ga kupio, mislim da bi se posebno zaljubio njega nakon par meseci življenja s njim, jer zaista pokriva neverovatno puno potreba. Promenio pre 1 sat član Andrej_Hotstepper 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...