grx 1 Napisano Octobar 24, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: Piaggio TPH 50 (1995) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam jednog Typhoon-a na kojem su sve fabricki delovi sem Performance LeoVince auspuha! Skuter je u sustini dobar za grad, al sporo ubrzava i slabo ide. Planiram ga tunirati malo pa mi trebaju vasi saveti sta trebam dodati, oduzeti itd... Budzet je 200 eura. Delovi: CYLINDER KIT MOTOFORCE RACING 70CC CAST IRON PIAGGIO AC (58e) VARIATOR CVT STAGE6 SPORT PRO PIAGGIO / APRILIA / GILERA / VESPA (64e) RACING AIR FILTER BULL (20e) RACING CARBURETOR MOTOFORCE BLACK EDITION PHBG 21mm (37e) 179e delovi! 21e postarina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти Тајфун иде слабо, онда ти је или ауспух запушен, или агрегат за ремонт.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Moj typhon od 49cc je isao 70kmh ako se dobro secam cim sam mu stavio leo vince. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grx 1 Napisano Octobar 24, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: Piaggio TPH 50 (1995) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Krokodilo je napisao: Ако ти Тајфун иде слабо, онда ти је или ауспух запушен, или агрегат за ремонт. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Cistio sam auspuh nije do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grx 1 Napisano Octobar 24, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Ohrid Motocikl: Piaggio TPH 50 (1995) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: Moj typhon od 49cc je isao 70kmh ako se dobro secam cim sam mu stavio leo vince. Ide i moj 70 al dok nabije 70kmh prodju 8 godisnja doba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cistio sam auspuh nije do toga. Како си чистио? Кад се чисти отпадне 500гр, карбона.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Novembar 14, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh sto je moj 125ccm isaoooo.... kad se samo setim...đ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano Novembar 14, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auf...Tajfun, kakav skuterčić..Možda nije nešto na oko, ali zato išao kao zmaj..preko sedamdeset..Nekad kad sam ga otvorio posle kupovine, imao samo neke oprugice kao sportske..Sve ostalo serija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...