MotoBokce 207 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan 140/80-17 90/90-21 u skroz ok stanju, presao sam na putne gume i zato su visak. Cena 50 eur za obe 0621923433 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 207 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 378 Napisano Octobar 17, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan uz dužno poštovanje... izneo bih moje mišljenje za mene ( kao nekog ko vozi ovaj tip guma ) ovo je skroz istrošena guma,gde su središnji blokovi skroz pojedeni... potisna moć ove gume na bilo kom off road putu je ----nula a obzirom da je E 10....jako mekana guma i na asfaltu ce biti vrlo brzo pojedena...plus sto je u ovakvom stanju klizava i nebezbedna ALI-- postavlja se pitanje šta je za nekoga OK stanje.... za MENE -- nije ok za nekoga je mozda super 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 207 Napisano Octobar 18, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na misljenju svakako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...