Crni_NS 71 Napisano Octobar 12, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bmw f650gs Specifikacije: Godina proizvodnje 2001 Snaga 36 kw (49 ks) Kilometraza trenutno oko 49000 (vozi se svaki dan) Opis: Motor uvezen iz CH, ja sam prvi vlasnik u SRB. Motor je kod mene 3,5 godine. Nije puno vozen, malo prosle sezone i ove od jula od kad je i registrovan (vozio sam skuter vecinu vremena). Do sada sam promenio vazdusni filter, sipao antifriz i svake sezone novo ulje i menjao filter ulja. Pored redovnog servisa na motoru su jos reparirani kocioni cilindri (nove gumice i kociono ulje) i promenjen set kvacila. Planiram jos i nove gume (ili samo prednju, zadnja promenjena 2018). U slucaju da se motor proda sa starim gumama, moze korekcija cene na licu mesta (ne preko telefona). Motor je izuzetno udoban, lako se vozi i malo trosi. Uz motor ide i zadnji kofer koji je prikazan na fotografijama. Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju svakim danom do 22h. Dodatak: Cena je snizena na 2200€ (bila je 2500€) fiksna je. Vazi samo u ovom periodu, dok motor ne ode u garazu. Pocetkom naredne sezone (ako se u medjuvremenu ne proda) cena sa vraca na staru. Nisam zainteresovan za zamenu. Fotke: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...