severian 17552 Napisano Octobar 9 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ManCave portugalski. Pro verzija. Iskreno ga smatram, bar po mom mišljenju, najboljim odnosom uloženo/dobijeno. Overall najbolji, negledajuci cenu i opet naravno samo po mom mišljenju, rekao bih da je Athena. Ali meni je bio skup. Razmatrao sam naravno i Radeta, ali za moj ukus je prenezan i fiksno previsok. A i dalje skup. Ovo je sve samo moj ugao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Novembar 3 Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sa Alija neki novi retrovizori. Lice pimalo na double take. Naravno lice al su skroz ok bolji cvrsci od onih sto se samo preklope. I nabacio tracker. Sa ovim fabrickim tkc sam se dobro na Tari isklizao pa da podelim malo sa cama slicice 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Decembar 21 Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan E posle dugo razmisljanja sta i kako i da li mi to treba uopste, pa razgovora sa kolegom @severian konacno odlucih da pazarim rally toranj. Uzeo sam Portugalski Man Cave. Najlaksi je od svih koji se kace direktno na ram otprilike nekih 2,5kg. Farovi su po 40W. Dosta jednostavna konstrukcija pa evo i slicica. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 21 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad nas ima dvojica I ja sam završio 701 build negde krajem prošlog meseca, pa kad nahvatam vreme, predstaviću i svoje viđenje idealnog dual sport motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Decembar 21 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uuu jako dobro izgleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Nedelja u 21:09 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 12. 2024. at 17:02, Boban EN je napisao: E posle dugo razmisljanja sta i kako i da li mi to treba uopste, pa razgovora sa kolegom @severian konacno odlucih da pazarim rally toranj. Uzeo sam Portugalski Man Cave. Najlaksi je od svih koji se kace direktno na ram otprilike nekih 2,5kg. Farovi su po 40W. Dosta jednostavna konstrukcija pa evo i slicica. Interesantno kava je zastita od vetara. Izgleda ni je visoko. Ja Imam original Husky staklo, mislim ista velicina . Zeleo bih nesto vece za 1-2 sata vozni autoputom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Nedelja u 21:18 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaštita je vrlo dobra, možda i odlična. Skida sve sa grudi, nema buffeting-a na glavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Nedelja u 21:29 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim BigRockMoto na YouTube, on sad ima nov gasgas sa ovim Adventure Spec staklom, izgleda dobro I kosta samo 200evra. Zao mi je 1000 evra samo za stitnik od vetara i nosac gpsa … https://www.adventurespec.com/shop/as-hmf-0040-b-adventure-spec-ktm-690-gasgas-700-husqvarna-701-fairing-support-1198#attr=1205 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Nedelja u 22:00 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Velika je razlika između ta dva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Ponedeljak u 15:26 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan On 12/21/2024 at 5:02 PM, Boban EN said: E posle dugo razmisljanja sta i kako i da li mi to treba uopste, pa razgovora sa kolegom @severian konacno odlucih da pazarim rally toranj. Uzeo sam Portugalski Man Cave. Najlaksi je od svih koji se kace direktno na ram otprilike nekih 2,5kg. Farovi su po 40W. Dosta jednostavna konstrukcija pa evo i slicica. Gledam opet ovaj tower - mnogo je dobar. Bas je dobar balans izmedju funkcionalnosti i jednostavnosti. Kada bi birao ponovo izmedju Rade Garage i ovoga, mislim da bi pre izabrao ovaj. Cini mi se i robusnijim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Utorak u 14:20 Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dugo lomio između ta dva i nakon razgovora sa @severian prelomio sam ovaj. Najvaćnije po meni nije težak. Vizir su napravili ekstra kada sam video da automobilom pređe preko njega šta dalje da se priča nisam ga još probao u vožnji malo je zabelelo ali Seve i ja smo sličnih dimenzija pa mi je i to bio reper. Za sada zadovoljan dalje ćemo da vidimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Utorak u 20:08 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si napravio ispravnu odluku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 17 Napisano Četvrtak u 19:02 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 11. 2024. at 16:53, Boban EN je napisao: Porucio sa Alija neki novi retrovizori. Lice pimalo na double take. Naravno lice al su skroz ok bolji cvrsci od onih sto se samo preklope. I nabacio tracker. Sa ovim fabrickim tkc sam se dobro na Tari isklizao pa da podelim malo sa cama slicice Molim - jel imas link na ovi retrovizori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano pre 19 sati Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005007170236568.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6fac1802uZYSjs Evo linka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...