Jump to content

Moto Zajednica

Husqvarna 701 Enduro

Recommended Posts

• Integrisan, 8339 postova

Ja sam uzeo ManCave portugalski. Pro verzija. 

Iskreno ga smatram, bar po mom mišljenju, najboljim odnosom uloženo/dobijeno. Overall najbolji, negledajuci cenu i opet naravno samo po mom mišljenju, rekao bih da je Athena. Ali meni je bio skup. Razmatrao sam naravno i Radeta, ali za moj ukus je prenezan i fiksno previsok. A i dalje skup. 

Ovo je sve samo moj ugao. 

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Pažljivo prati, 621 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Porucio sa Alija neki novi retrovizori. Lice pimalo na double take. Naravno lice al su skroz ok bolji cvrsci od onih sto se samo preklope. I nabacio tracker. Sa ovim fabrickim tkc sam se dobro na Tari isklizao pa da podelim malo sa cama slicice

IMG_6196.jpeg

IMG_6194.jpeg

IMG_6209.jpeg

IMG_6210.jpeg

• Sviđa mi se 4

E posle dugo razmisljanja sta i kako i da li mi to treba uopste, pa razgovora sa kolegom @severian konacno odlucih da pazarim rally toranj. Uzeo sam Portugalski Man Cave. Najlaksi je od svih koji se kace direktno na ram otprilike nekih 2,5kg. Farovi su po 40W. Dosta jednostavna konstrukcija pa evo i slicica. 

IMG_6335.jpeg

IMG_6336.jpeg

IMG_6337.jpeg

IMG_6333.jpeg

IMG_6338.jpeg

IMG_6339.jpeg

• Sviđa mi se 4

• Integrisan, 8339 postova

Sad nas ima dvojica :)

I ja sam završio 701 build negde krajem prošlog meseca, pa kad nahvatam vreme, predstaviću i svoje viđenje idealnog dual sport motora :)

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Husky 701
On 21. 12. 2024. at 17:02, Boban EN je napisao:

E posle dugo razmisljanja sta i kako i da li mi to treba uopste, pa razgovora sa kolegom @severian konacno odlucih da pazarim rally toranj. Uzeo sam Portugalski Man Cave. Najlaksi je od svih koji se kace direktno na ram otprilike nekih 2,5kg. Farovi su po 40W. Dosta jednostavna konstrukcija pa evo i slicica. 

IMG_6335.jpeg

IMG_6336.jpeg

IMG_6337.jpeg

IMG_6333.jpeg

IMG_6338.jpeg

IMG_6339.jpeg

Interesantno kava je zastita od vetara. Izgleda ni je visoko. Ja Imam original Husky staklo, mislim ista velicina . Zeleo bih nesto vece za 1-2 sata vozni autoputom.

• U prolazu, 12 postova

Pratim BigRockMoto na YouTube, on sad ima nov gasgas sa ovim Adventure Spec staklom, izgleda dobro I kosta samo 200evra. Zao mi je 1000 evra samo za stitnik od vetara i nosac gpsa … 

https://www.adventurespec.com/shop/as-hmf-0040-b-adventure-spec-ktm-690-gasgas-700-husqvarna-701-fairing-support-1198#attr=1205

• Drug član, 2283 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory
On 12/21/2024 at 5:02 PM, Boban EN said:

IMG_6335.jpeg

IMG_6336.jpeg

IMG_6337.jpeg

IMG_6333.jpeg

IMG_6338.jpeg

IMG_6339.jpeg

Gledam opet ovaj tower - mnogo je dobar. Bas je dobar balans izmedju funkcionalnosti i jednostavnosti. Kada bi birao ponovo izmedju Rade Garage i ovoga, mislim da bi pre izabrao ovaj. Cini mi se i robusnijim.

Ja sam se dugo lomio između ta dva i nakon razgovora sa @severian prelomio sam ovaj. Najvaćnije po meni nije težak. Vizir su napravili ekstra kada sam video da automobilom pređe preko njega šta dalje da se priča nisam ga još probao u vožnji malo je zabelelo ali Seve i ja smo sličnih dimenzija pa mi je i to bio reper. Za sada zadovoljan dalje ćemo da vidimo.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 12 postova
On 3. 11. 2024. at 16:53, Boban EN je napisao:

Porucio sa Alija neki novi retrovizori. Lice pimalo na double take. Naravno lice al su skroz ok bolji cvrsci od onih sto se samo preklope. I nabacio tracker. Sa ovim fabrickim tkc sam se dobro na Tari isklizao pa da podelim malo sa cama slicice

IMG_6196.jpeg

IMG_6194.jpeg

IMG_6209.jpeg

IMG_6210.jpeg

Molim - jel imas link na ovi retrovizori? 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja