Endurac 957 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom čuči i ne koristi, nek posalje ponudu model i dodatke. Treba mi prvenstveno za kacenje na donji deo kacige ispod vizira ali otom potom. Visak baterija nije višak:) Go Pro ne kineska action cam. Viber 0637716465 Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 1, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model bi ti odgovarao? Dolazi li u obzir nesto starije? Imam gopro sa milion dodataka koji mi stoji cca 3 godine, a i pre toga sam je koristila 2 puta max. Zali boze para koje sam dala... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Koji model bi ti odgovarao? Dolazi li u obzir nesto starije? Imam gopro sa milion dodataka koji mi stoji cca 3 godine, a i pre toga sam je koristila 2 puta max. Zali boze para koje sam dala...Moze, kombinovacu par komada svakako, sibni na viber samo koji je model itd…. Neku fotku, punjac batt kucista 0637716465 Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno….. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...