Божидар 4 Napisano Septembar 26, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tražim na online prodavnicama rukavice, koje nisu striktno letnje, vec za neke prelazne hladnije periode(proleće, jesen), i za oko mi je zapao model LS2 DART 2, pa ako neko ima iskustva, ili zna nešto o njima, bio bih mu zahvalan kada bi napisao. Naravno značio bi mi i neki predlog ovakvog tipa rukavica u cenovnom rangu do 5000, 6000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Septembar 26, 2022 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam Vanucci kozne rukavice ,kao nove vel M ,za 6000 din https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/rukavice/kozne-moto-rukavice-vanucci-velicina-m/oglas/141926990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божидар 4 Napisano Septembar 27, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ипак бих нове.. Налетео сам још и на LS2 JET 2 и LS2 ALL TERRAIN, ето још неких модела ако неко може да подели искуство или било какву помоћ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...