Rade koenig 1052 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nosac kofera za cbr 1000f 1995, hvala :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti treba mozda ovako nesto ? ② Honda cbr 1000f kofferset — Accessoires | Koffers en Tassen — 2dehands WWW.2DEHANDS.BE Kofferset goede staat voor honda cnr 1000 f. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, tep3a je napisao: Jel ti treba mozda ovako nesto ? ② Honda cbr 1000f kofferset — Accessoires | Koffers en Tassen — 2dehands WWW.2DEHANDS.BE Kofferset goede staat voor honda cnr 1000 f. Ako mislis na ceo komplet, to bi bio san snova. Ili samo nosac svih kofera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara ovo ja ću da kontaktiram prodavca. Verujem da ide sve u kompletu. e kako cemo to da doteramo do BGa i kada je neka druga priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Septembar 26, 2022 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes ja pravim nosace kofera.Seba srash bars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, seba011 je napisao: Ako se ne snadjes ja pravim nosace kofera.Seba srash bars. Znam drag moj i to dobro :-) Samo jurim povoljniju varijantu. Nasao sam nosac sa 3 kofera. Tacnije kolega TEP3A mi je resio. Veliko hvala za kolegu, pravi bajker i prijatelj!!!! On 24.9.2022. at 15:05, tep3a je napisao: Ako ti odgovara ovo ja ću da kontaktiram prodavca. Verujem da ide sve u kompletu. e kako cemo to da doteramo do BGa i kada je neka druga priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 27, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kofere i nosac kolega preuzeo za mene, sad ce mo da vidimo za prezov iz belgije do Srbije. Ako ima neko nekod da ide, bio bih mu zahvalan da potera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2022. at 15:05, tep3a je napisao: Ako ti odgovara ovo ja ću da kontaktiram prodavca. Verujem da ide sve u kompletu. e kako cemo to da doteramo do BGa i kada je neka druga priča. Samo da iskoristim priliku da se zahvalim Tep3a, zaista divan civek i pravi bajker. Stigli mi koferi, sa nosacem i tri kofera i svim kljucevima itd. Stanje svega 9,5/10. Organizovao mi covek prevoz iz Belgije do kuce, i ceo set me izasao sa sve prevozom 70 eur. Sta reci , ovako to izgleda sad. Hvala jos jednom ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21444 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, kada bi i kod svezih motorasa ostao usadjen taj nagon, potreba da pomognes drugome. Ostace uskraceni za osecanje koje kao nagrada dodje. Pozdravljam gest kolege, tako treba 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Octobar 11, 2022 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Rade koenig Drago mi je da si zadovoljan i da budem malko sebican, mnogo mi je drago da sam uspeo da pomognem. @N.F.S. me razume, mnogo puta je i on ucinio kolegama Iskreno verujem da bi mnogi od nas ucinili slicno da su u prilici. U zdravlju da se navozas sa ovimi kutijetinama na motoru ! 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...