strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi .. Trebam nekoga u Bačkoj Palanci na čiju adresu bih mogao naručiti jedan dio za motor ... ne šalju u HR ... Sin mi je u Iloku, pa bi on to pokupio i platio ... ili bi doneo pare prije narudžbe, da netko ne bi pomislio da ću ga zajebati ili nešto .. :) Pa ako ima kakva dobra duša, možemo se dogovoriti preko poruka... :) Hvala ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 20, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu nije daleko Bijeljina i salju za BiH naruci na moju adresu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 20, 2022 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan može i na moju, pa da posaljem po nekom na Tovarnik... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kao što rekoh, sin mi je u Iloku i nije mu problem to pokupiti ... samo da bude adresa za dostavu negdje u Palanci ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Septembar 20, 2022 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes u BP moze u Šid, par km dalje je ali ipak blizu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se čovjek u inbox ... Hvala u svakom slučaju .... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo moram reći da smo riješili što smo trebali .. dio je kod mog sina u Iloku i u ponedeljak ide dalje ... ovom prilikom se javno želim zahvaliti ovom forumu, ali najviše čovjeku koji je maximalno pomogao .. čovjek je na svoj "brk" naručio, platio i sa sinom se dogovorio oko primopredaje ... Neću navesti njegov nick iz razloga jer mi se javio na privatne poruke, ali će mi biti drago da se sam javi i da mu javno zahvalim na ovome .. Možda se nekome čini da ovo i nije nešto tako bitno i važno, ali meni osobno (lično) je to u ovom trenutku bilo jako bitno i važno .. Hvala svima na pomoći... 20 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11133 Napisano Septembar 27, 2022 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2022. at 22:43, strasilo je napisao: evo moram reći da smo riješili što smo trebali .. dio je kod mog sina u Iloku i u ponedeljak ide dalje ... ovom prilikom se javno želim zahvaliti ovom forumu, ali najviše čovjeku koji je maximalno pomogao .. čovjek je na svoj "brk" naručio, platio i sa sinom se dogovorio oko primopredaje ... Neću navesti njegov nick iz razloga jer mi se javio na privatne poruke, ali će mi biti drago da se sam javi i da mu javno zahvalim na ovome .. Možda se nekome čini da ovo i nije nešto tako bitno i važno, ali meni osobno (lično) je to u ovom trenutku bilo jako bitno i važno .. Hvala svima na pomoći... Sad tek video ovo,super da si zavrsio,ako sta bude trebalo u buducnosti,bar dva puat nedeljno idem iz SM kroz Ilok do Backe palanke,pa slobodno javi ako sta treba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 27, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kad je ovo slikano ?!? .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16522 Napisano Septembar 27, 2022 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude nesto trebalo za sledeci put, tu sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11133 Napisano Septembar 29, 2022 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 27.9.2022. at 21:58, strasilo je napisao: Znaš kad je ovo slikano ?!? .. Jel to s pocetka bonova,pravo da ti kazem mozak mi ne pamti tako male bonove,ali ajde to je kod nas bilo pa mi mozda nisu ni trebali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2594 Napisano Septembar 29, 2022 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan E, imaš u Bačkoj Palanci čoveka za koga se udala Buba Erdeljan... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 29, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan A iz Niša mi trebao dio ... 4 hours ago, piki said: Jel to s pocetka bonova,pravo da ti kazem mozak mi ne pamti tako male bonove,ali ajde to je kod nas bilo pa mi mozda nisu ni trebali 2008.g. ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Januar 19, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ima li neko iz Bačke Palanke da mi pogleda jedno motorče? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 20, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ima li neko iz Bačke Palanke da mi pogleda jedno motorče?Ja nisam iz B.Palanke ali idem skoro svaki vikend. Žena je odatle, pa kako kažu, odakle žena odatle i ja. Mogu pogledati a i može se oterati kod jednog vrhunskog majstora iz B.P. Šta te zanima....Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Januar 20, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Zoxxx69 je napisao: Ja nisam iz B.Palanke ali idem skoro svaki vikend. Žena je odatle, pa kako kažu, odakle žena odatle i ja. Mogu pogledati a i može se oterati kod jednog vrhunskog majstora iz B.P. Šta te zanima.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Hvala drug, javljam ako se odlučim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...