Guest Velimlje Napisano Decembar 31, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vas sve pozdravim iz Londona i da kazem da je ovo jedan najboljih sajtova koje sam ikad video , zaista odlicno !!! Ovog leta planiram ''malu'' turu pa me interesuje kakvo je stanje puta Zabljak preko Pasine Vode prema Pluzinama , jeli to asfalt ? Putovacu sa zenom , puno prtljaga itd , pa me ne vuce ako je makadam , ili imate neki savet ? Ili da bolje biram izmedu Pljevlja - Durdevica Tara - Mojkovac- Kolasin - Savnik - Niksic ili je lepse Pljevlja - Durdevica Tara - Zabljak - Savnik - Niksic Takode me interesuje dali neko ima iskustva sa trajekta Bar - Bari ili Split - Ancona , cene , duzina puta i slicno Zahvaljujem na svim odgovorima , a ujedno i koristim priliku da svima pozelim sve najbolje u Novoj Godini !!!! Simo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Simo, napiši nam malo i o sebi, jer si u temi za predstavljanje članova... Što se tiče tvog putovanja, svi pravci koje si naveo su asfaltirani, priroda je fenomenalna i nećeš pogriješiti ako kreneš bilo kojim. Ja sam iz Bara odakle ljeti skoro svako veče ide trajekt za Italiju. Putuje se od 22 sata do ujutro. U Bariju je oko 8, jer tada počinje da radi carina. Kad isplaniraš put, javi mi i ja ću ti rezervisati karte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Decembar 31, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Gaso , hvala ti na brzom odgovoru Moje ime je Simo , poreklom sam iz Crne Gore , odrastao u Sloveniji , imam 45 godina ( slika je stara jedno par godina ) Inace za mesec , mesec i po treba da kupim R1200GS .. Drago mi je cuti da je put sav u asfaltu , a sto se tice trajekta , hvala ti na informaciji , ali se razmisljam da skratim put , neznam dali cu da imam dovoljo odmora u firmi ... Ako idem Bar -Bari , treba da predem citavu Italiju da bi video Amalfi obalu , pa mi posle treba obici citav Rim ... ( skoro sigurno necu imati vremena ovog puta za Rim ) , a ako odem na Anconu obisao bi Rossijevo selo , San Marino , a onda je tu nekoliko lepih gradova , pa pravac jug Francuske i posle kuci ... Put prema Jugi ( treba da obidem Maribor-Vrsac-Pirot-CG ) planirao sam preko Svajcarske , verovatno Grimsel pass Ako imas jos neku informaciju u vezi puta , molim te da mi javis .. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Decembar 31, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Inace ja sam gledao mapu i Google Earth i neznam sta nisam , ali taj deo puta Zabljak - Pasina Voda - Sedlo - Trsa - Pluzine izgleda makadam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam ti dosao nacices i dobre puteve a i malo avanture bajkeri to vole Golija 08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao...vazno da si ti spreman za avanture...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Inace ja sam gledao mapu i Google Earth i neznam sta nisam , ali taj deo puta Zabljak - Pasina Voda - Sedlo - Trsa - Pluzine izgleda makadam ... Asfaltirano prošlog septembra, i naravno ja se provozao njime... Ako već dolaziš u CG, onda ti je najbolje na Bari iz Bara, a od Barija do Amalfija ti je 3-4 sata lijepe vožnje, pa autostradom dell sole do Rima. Ništa ljepše. Ako odeš na Anconu, zaboravi na Amalfi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Inace ja sam gledao mapu i Google Earth i neznam sta nisam , ali taj deo puta Zabljak - Pasina Voda - Sedlo - Trsa - Pluzine ... ...nemoj nikako da zaobidjes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Simo i unapred se radujem tvojim avanturama, nadam se da ces trenutke ovekoveciti slikama i baciti nam na forum sa kratkim opisom i pricama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Januar 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima na odgovorima .. Bas ste super drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan pozz!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan iz Banjana, a? put preko trse je za svaku preporuku!!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23172.0 dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i sto duze ostao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan da da i ja sam u septembru prosao tim putem natovaren familijom i stvarima do vrha i nisam se pokajao. malo saobracaja a put korektan. fali tu po koja bankina i sl, ali priroda to sve nadoknadi. savet - ne gledaj dok vozis. visoko je i duboko je pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...