t12=tiptronik 0 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao sto naslov kaze polipropilenske plastike su u pitanju, postoji li neko ko zna kako da plastike pravilno obnove, prefarbaju ili kako naneti foliju na njih, znaci sve je dostupno samo da bude dugotrajno, kupio bih nove da mogu ali to je ne moguce, u pitanju je kawasaki klx650c 1994, sve na motoru je odlicno i jedino sto mi bode oci je izbledela plastika i sediste kod kog znam da nema pomoci. Dajte neki savet, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Septembar 19, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se odnese kod farbara što farba branike na kolima , pa da ofarba u istu boju. I ja to planiram na zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...