Micko003 0 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam jedan problem skuter mi na leru radi nestabilno nekad se i ugasi očišćen je karburator sve je u redu filter je cist e sad proverio sam el saug i izmerio da je na njemu napon 0.20 V jel to negde on nema struju do sauga ili je problem negde dalje i primetio sam da skuter ne prima lepo pun gas po ravnom bas kao da saug nije zatvoren nego kao da se davi gorivom hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Septembar 2, 2022 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Proveri mrezicu na usisu kucista f. vazduha, zna da se zaprlja i da zatvori protok vazduha.. Kad si tu vidi i filter kakav je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micko003 0 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam to je sve cisto posto sam cistio filter vazduha pre neki dan i kompletno sam ocistio i kuciste detaljno i crevo za filter vazduha hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...