JevtaNS 1874 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesmem skenjacu iglu na gramofonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nesmem skenjacu iglu na gramofonu Dodacu ti ja koliko fali do 720 koje imam.A gde mi je mazno onih 130 do 850 nemam pojma. ;D Mozda je stvarno sebi kopirao i "paste"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čujemo se ovih dan ada to odradimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi sta vam je?To je takticki odradjeno da bi morali uskoro ponovo da se skupimo i odradimo slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jevto si se voz'o motormom u nedelju, nisi sefalio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 5, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan kako bre ja imam samo nesto preko 400 Okreni CD! ;D Ma nije nego Quasaar pije ceo vikend pa vidi duplo ;D A tebi krivo sto nam se nisi pridruzio!!! Tako je to kad pijes nelekoviti alkohol a ne pelin kao mi!!! 850MB!!! Lepo sam vam snimao na DVD!!! I cak sam i na jedan USB snimio pre neko sto mi je pukla baterija na laptopu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan 850MB!!! Lepo sam vam snimao na DVD!!! I cak sam i na jedan USB snimio pre neko sto mi je pukla baterija na laptopu!!! Ma ne daj se provocirati, i kod mene je ta cifra čak i koji bajtić više! Jefto prebaci taj tvoj CD na 45 obrtaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi ljudi... umrela nam tema... c c c Ajd da čujem ko se vozao ovih dana... ja prolazio bulevarom a nigde nikog nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi ljudi... umrela nam tema... c c c Ajd da čujem ko se vozao ovih dana... ja prolazio bulevarom a nigde nikog nema... Ja te vidjoh danas. sto ne svrati u fasion na bulevaru , ja bio danas tamo oko 2 na pivu. Sa motorom naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi ljudi... umrela nam tema... c c c Ajd da čujem ko se vozao ovih dana... ja prolazio bulevarom a nigde nikog nema... Ja te vidjoh danas. sto ne svrati u fasion na bulevaru , ja bio danas tamo oko 2 na pivu. Sa motorom naravno Svaka vam cast!Meni je danas bilo hladno u autu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate Dalmatino pa ti tako menjaš te motore da ja ne mogu da te pohvatam! ;D ;D ;D A video sam motor ispred fasiona ali ga nisam prepoznao. :-[ Obećavam da ću u buduće svraćati pod obavezno u dotični lokal! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sorry sto nisam video ovu temu, evo tek sad ??? ako je neko voljan dosao bih po te filmice i slibe pa da mi prebaci na flash ili nareze na cd-dvd a ja mu donosim na disku i ove moje kojih bas i nema puno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma niki problem nije, more tamo četvrtak...petak...subota...nedelja...ako neko hoće može da nam se pridruži na piću, ajd da oslušnemo šta i drugi kažu... Ko je za piće?! I kada bi mogli!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma niki problem nije, more tamo četvrtak...petak...subota...nedelja...ako neko hoće može da nam se pridruži na piću, ajd da oslušnemo šta i drugi kažu... Ko je za piće?! I kada bi mogli!? uvek za. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sorry sto nisam video ovu temu, evo tek sad ??? ako je neko voljan dosao bih po te filmice i slibe pa da mi prebaci na flash ili nareze na cd-dvd a ja mu donosim na disku i ove moje kojih bas i nema puno dodji sutra na bulevar, tamo sam od 11 pa cu da ti naturpijam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe cuga uvek,samo da sam slobodan tad i dolazim naravno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ja sam za.Jos uvek ne radim...mada i kad radim ja sam svaki dan kod Dalmatina na radnom mestu ili smo u Fashionu.Jel to definitivno za sutra?U kol'ko sati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ja sam za.Jos uvek ne radim...mada i kad radim ja sam svaki dan kod Dalmatina na radnom mestu ili smo u Fashionu.Jel to definitivno za sutra?U kol'ko sati? Aj da se nadjemo u subotu oko 2 u fasionu na bulevaru.Pivo,peli,caj ,kafa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naturpijaj mi to pa cu sutra svratiti pre posla znaci tu sam oko 12,30- 13h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Subota u dva, fasion, palin, +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Subota u dva, fasion, palin, +1 Eto i mene,samo koji kafe?U Merkatoru ili onom preko puta Dacmena? P.S.Hristos se rodi!Srecan praznik svima koji danas slave! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Subota u dva, fasion, palin, +1 Eto i mene,samo koji kafe?U Merkatoru ili onom preko puta Dacmena? P.S.Hristos se rodi!Srecan praznik svima koji danas slave! preko puta dacmena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Potrudiću se da i ja dodjem u subotu u 2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudiću se da i ja dodjem u subotu u 2. +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Potrudiću se da i ja dodjem u subotu u 2. +1 +5698 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...