Jump to content

Moto Zajednica

Okupljalište - Novi Sad

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 426 postova

Ma de smem ovde da objašnjavam...

Da se ljudi isprepadaju... ja sam čuo za frizirane mašine ali... R Vespa na kerozin!!!! ;D ;D ;D

Ako ovih dana vidite tipa u cnom sa crnom kacigom na crnoj vespi kako divlja po gradu...da, da to je fantom iz NS-a a vi se zapitajte ko bi to mogao biti... ne nije to Wild Bill Hickok to je Wild Duka!!!

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 845 postova

evo makinsovog opisa dogadjaja. DUKA JE IZUZETNO INCIDENTAN LIK! dule duka=gost rajder mada faka!

Ma krenemo mi na vožnju na Venac, i ajd kao duka ima najslabiji motor pa će on prvi a mi će mo da mu damo fore pa ga stižemo... krene duka i darkmen i ja za njim a đeneral kaže ima kade pa će nas stići... stigli mi gore a đenerala nema pa nema, kad jednom stiže i onako zapanjen kao gde smo on jurio ali nas nemože stići. i tu mi počeli da zajebavamo duku da juri kao lud, čak je tako ugrtao u krivine da je sa nožicom zakačio asvalt.

u povratku duka krenuo opet prvi i valjda da ga nebi stigli jurio kao lud... ipak ga mi stigli i on u nekoj krivini da nam pobegne krene da obilazi auto i autobus... nas trojica zapanjeni nismo mogli da verujemo i skroz se skenjali, toliko smo se usrali da smo nastavili da vozimo sa 50-60 na sat...i sad mi stižemo na skretanje za petlju kad eto ti duke u susret, piči kao lud, kao zajebo se u skretanju... tu ga ja uzeo tovariti da je krenuo da vidi gde smo se toliko zadržali, pošto je on kao već odavno stigao.

e sad pre toga nam je grof ispričao kako je jednu noć duka izleteo na njega u taxiju bez svetala i kako se on isprepadao ali je prepoznao duku i jurio ga da mu kaže da upali svetla... tu mi spopali duku da prepada taksiste noću pa kako je onaj autobus bio pun dece i žena koje su vrištale itd itd...

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Ja sam vozio iza Duleduke naravno dok sam ga mogao pratiti jer mi je u jednom trenutku ostavio miris kerozina i prašine i blata na vizir dok sam ja obrisao vizir njega više nije bilo na vidiku,ja se zapitah u sebi koji mu je k..c posle je on objasnio da nemože da se vuče sa nama jer mu R Vespa na maloj brizini se gasi ,i tako sam shvatio da ipak nije do njega nego mašine. I ovom prilikom molim nekog majstora ako mu može namestiti ,to jest zagušiti mašinu ,bio bo zahvalan ceo Novi Sad sa okolinom. ;D ;D ;)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja sam vozio iza Duleduke naravno dok sam ga mogao pratiti posle je on objasnio da nemože da se vuče sa nama jer mu R Vespa na maloj brizini se gasi ,i tako sam shvatio da ipak nije do njega nego mašine. I ovom prilikom molim nekog majstora ako mu može namestiti ,to jest zagušiti mašinu  ;D ;D ;)

Ma trokira mu sesti cilindar  :o  :o  :o

• Cuore Sportivo, 1340 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Momci definitivno je odredjen datum moto berze u NS time 15.02.2009.

Znaci druzimo se, zezamo, kupujemo, razmenjujemo opremu ili blejimo da pravimo guzvu  ;D.

Momci definitivno je odredjen datum moto berze u NS time 15.02.2009.

Znaci druzimo se, zezamo, kupujemo, razmenjujemo opremu ili blejimo da pravimo guzvu  ;D.

Ja sam informaciju prosledio na forum MK Otpisani, MK Brothers, MK Classic Wheels i sajt Moto Mišeluk.

Ajde širite informaciju kao zarazu!!!  ;D  ;D  ;D

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Imam gomilu obaveza u petak,ako stignem dolazim.

Najčešće ko stigne taj i dođe...retko ko dođe a ne stigne...  ;D

Ma mi će tebe bre da nogiramo!!!  ;)

Eto,a bas sam razmisljao sta da vam donesem iz Beca! ;D

Užas! Sneg ne volem da vidim ni leti na razglednici!!!  >:(

Ja sam afrikanac voliem sunce i toplo neg sneg!  :D

Ali, ček'' samo da stane prašićemo afika i ja po njemu!  ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ljudi, sutra na keju vojska pravi izlozbu i pokaznu vezbu u 11.00  ( Sretenje - dan vojske ), i to po planu traje do 12.20 .

Posle toga organizuju vojnicki pasulj za posetioce u Domu vojske - isto na keju, obecali su 1500 porcija, pa ko voli - nek izvoli !

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja