makins 1 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma de smem ovde da objašnjavam... Da se ljudi isprepadaju... ja sam čuo za frizirane mašine ali... R Vespa na kerozin!!!! ;D ;D ;D Ako ovih dana vidite tipa u cnom sa crnom kacigom na crnoj vespi kako divlja po gradu...da, da to je fantom iz NS-a a vi se zapitajte ko bi to mogao biti... ne nije to Wild Bill Hickok to je Wild Duka!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ghost Rider ;-). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo makinsovog opisa dogadjaja. DUKA JE IZUZETNO INCIDENTAN LIK! dule duka=gost rajder mada faka! Ma krenemo mi na vožnju na Venac, i ajd kao duka ima najslabiji motor pa će on prvi a mi će mo da mu damo fore pa ga stižemo... krene duka i darkmen i ja za njim a đeneral kaže ima kade pa će nas stići... stigli mi gore a đenerala nema pa nema, kad jednom stiže i onako zapanjen kao gde smo on jurio ali nas nemože stići. i tu mi počeli da zajebavamo duku da juri kao lud, čak je tako ugrtao u krivine da je sa nožicom zakačio asvalt. u povratku duka krenuo opet prvi i valjda da ga nebi stigli jurio kao lud... ipak ga mi stigli i on u nekoj krivini da nam pobegne krene da obilazi auto i autobus... nas trojica zapanjeni nismo mogli da verujemo i skroz se skenjali, toliko smo se usrali da smo nastavili da vozimo sa 50-60 na sat...i sad mi stižemo na skretanje za petlju kad eto ti duke u susret, piči kao lud, kao zajebo se u skretanju... tu ga ja uzeo tovariti da je krenuo da vidi gde smo se toliko zadržali, pošto je on kao već odavno stigao. e sad pre toga nam je grof ispričao kako je jednu noć duka izleteo na njega u taxiju bez svetala i kako se on isprepadao ali je prepoznao duku i jurio ga da mu kaže da upali svetla... tu mi spopali duku da prepada taksiste noću pa kako je onaj autobus bio pun dece i žena koje su vrištale itd itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio iza Duleduke naravno dok sam ga mogao pratiti jer mi je u jednom trenutku ostavio miris kerozina i prašine i blata na vizir dok sam ja obrisao vizir njega više nije bilo na vidiku,ja se zapitah u sebi koji mu je k..c posle je on objasnio da nemože da se vuče sa nama jer mu R Vespa na maloj brizini se gasi ,i tako sam shvatio da ipak nije do njega nego mašine. I ovom prilikom molim nekog majstora ako mu može namestiti ,to jest zagušiti mašinu ,bio bo zahvalan ceo Novi Sad sa okolinom. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 8, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio iza Duleduke naravno dok sam ga mogao pratiti posle je on objasnio da nemože da se vuče sa nama jer mu R Vespa na maloj brizini se gasi ,i tako sam shvatio da ipak nije do njega nego mašine. I ovom prilikom molim nekog majstora ako mu može namestiti ,to jest zagušiti mašinu ;D ;D Ma trokira mu sesti cilindar :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre pustite choveka na miru :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=f0bI241wPNY&feature=related evo wildduke mashine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A kada ga je vijao, posle incidenta, ceo autobus sa 50 nervoznih putnika??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Februar 9, 2009 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci definitivno je odredjen datum moto berze u NS time 15.02.2009. Znaci druzimo se, zezamo, kupujemo, razmenjujemo opremu ili blejimo da pravimo guzvu ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci definitivno je odredjen datum moto berze u NS time 15.02.2009. Znaci druzimo se, zezamo, kupujemo, razmenjujemo opremu ili blejimo da pravimo guzvu ;D. Ja sam informaciju prosledio na forum MK Otpisani, MK Brothers, MK Classic Wheels i sajt Moto Mišeluk. Ajde širite informaciju kao zarazu!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zainteresovan ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30778.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zainteresovan ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30778.0 Imam gomilu obaveza u petak,ako stignem dolazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zainteresovan ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30778.0 Imam gomilu obaveza u petak,ako stignem dolazim. Najčešće ko stigne taj i dođe...retko ko dođe a ne stigne... ;D Ma mi će tebe bre da nogiramo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zainteresovan ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30778.0 Imam gomilu obaveza u petak,ako stignem dolazim. Najčešće ko stigne taj i dođe...retko ko dođe a ne stigne... ;D Ma mi će tebe bre da nogiramo!!! Eto,a bas sam razmisljao sta da vam donesem iz Beca! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi tebe ipak volemo... ustvari zavisi šta doneseš ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan doći ću i ja, ako nećete juriti :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Shkola+trening=nema shanse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako ces doci motorom da idemo na venac... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sneg u najavi sve do nedelje... biće to ekspedicije do futoga!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika i haskiji mi bas ne idu zajedno... A bas sam popizdeo od snega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Užas! Sneg ne volem da vidim ni leti na razglednici!!! Ja sam afrikanac voliem sunce i toplo neg sneg! Ali, ček'' samo da stane prašićemo afika i ja po njemu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... opet ovo bijelo g...o pada ... Ako ne stane do sutra idem autom. shit. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajaiaoj!!! Autom, Kakva ce to egzibicija da bude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajaiaoj!!! Autom, Kakva ce to egzibicija da bude... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 13, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sutra na keju vojska pravi izlozbu i pokaznu vezbu u 11.00 ( Sretenje - dan vojske ), i to po planu traje do 12.20 . Posle toga organizuju vojnicki pasulj za posetioce u Domu vojske - isto na keju, obecali su 1500 porcija, pa ko voli - nek izvoli ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...