PaPaja 1187 Napisano Septembar 18, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj da pustas ruke Zezam se, to ti je verovatno zbog krivog tocka, meni je tako tresao dok nisam sredio tocak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rece PaPaja, verovatno kriv tocak. I kod mene je isto kriv i moraće na ispravku. Kada pustim korman pocne da trese levo desno i pojacava. Zbog toga nema pustanja kormana i brze voznje. Preko 120km zna da bude zeznuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, drmilan_ said: E vise ne zveckaju, onaj mali lim sto je u celjusti nije bio na dobrom mestu. al sad mi nesto volan trese kad pustim ruke Meni isto ali kad imam top case, mozda je do toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci kriv tocak i kako ga srediti? Sad je bio na centriranju i stavljena je nova zbica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio motor ako nije tajna?Ja sam ga merkao i hteo da ga uzmem ali sam se predomislio.Sa srecom neka su radovi da što pre bude kao nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Goran1982 said: Koliko si platio motor ako nije tajna?Ja sam ga merkao i hteo da ga uzmem ali sam se predomislio.Sa srecom neka su radovi da što pre bude kao nekad. Malo manje nego sto se prodavao, za sad nije mnogo ulozeno a funkcionalan je u potpunosti, danas ga registrovao! Plastike su zavarene i zafarbane bez veze cisto da iskoristim jos malo vremena za vozanje a cim ga parkiram onda se rastavlja skroz i farba se ceo da bude ki nov. evo jedna slicica sad kad je sklopljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Jel si imao problema sa vilama jel su bile iskrivljene?Prednji točak si komlet zamenio,bio je sa dva diska?Izvini mnogo pitam ali me vaš interesuje baš sam bio zagrejan za njega.E da maske su mogle da se skrpe?Mogu ti reći da odlično izgleda svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam zamenuo jednu zbicu i desni stap ispravio, to me kostalo 1750din sa skidanjem i vracanjem gume volan je jos kriv malo al ne igra nikakvu ulogu sem sto pomalo bode oci, al i to se da zamenuti, za sad samo da ga teram pa cu za sledecu sezonu da ga skockam u fulu. Al da sve plastike sam sredio, bukvalno sve sto je falilo i bilo slomljeno je sad kao fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja mašina.Ovih dana ide na oglasnik kupio sam drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Goran1982 said: Evo je moja mašina.Ovih dana ide na oglasnik kupio sam drugi motor. Lijep, sta si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Totalno drugi tip motocikla 4 redna klipa čista klasika Honda cb 750 seven fifty 1998 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nebo i zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, drmilan_ said: Samo sam zamenuo jednu zbicu i desni stap ispravio, to me kostalo 1750din sa skidanjem i vracanjem gume volan je jos kriv malo al ne igra nikakvu ulogu sem sto pomalo bode oci, al i to se da zamenuti, za sad samo da ga teram pa cu za sledecu sezonu da ga skockam u fulu. Al da sve plastike sam sredio, bukvalno sve sto je falilo i bilo slomljeno je sad kao fabricki Mislim da se ovde krije odgovor zasto ti trese volan. Mislim da ne tesko za ove pare da neko ispravi tocak ljucki, nije to biciklo. Koliko sam upoznat malo ljudi ti radi a da valja. Jedan od njih ne kolega sa foruma djunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Radio je cavrgov. Kod nas u subotici jedini koji to radi i koji zna kako se to radi. Al aj da kazemo da je to problem, znaci drugi tocak moram uzeti. Mada ni ovaj nije fabricki jer je druge boje i sa jednim diskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da znas, ali da napomenem, drugi tocak ti mora isto biti sa 1 diskom jer su vile takve, nemas gde zakaciti druga kociona klešta. Verovatno je to neko ranije zamenio komplet, vile i tocak ili je mozda zamenjen zadnji tocak a motor nije to godiste koje je na papiru. To godište bi trebalo da ima oznaku PD10 a prethodno je PD6, mada ima ta prelazna varijanta gde je far od novije verzije a ima 1 disk napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je pd6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Onaj u kanjizu trazi neke nenormalne pare za vile sa dva diska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo onda da je model sa 1 diskom, nego je malo podmladjen, sto implicira da je zamenjen zadnji tocak. A taj iz Kanjize ima takve cene za sve. Ja sam zvao par puta za starijeg transalpa i kada sam cuo cene porucio sa e-bay. Svakako ti nebi preporucio da budzis druge vile jer ima tu jos zajebancija zbog 2 diska, ima tu dodatnih cevcica, mozda ni pumpa nije ista. Svakako da sa 2 diska bolje koci, u smislu da je meksa kocnica, ali koci on i sa jednim, imao sam oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu ostaviti tako kako je, naspram freewinda koji sam vozio zestoko koci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1463 Napisano Septembar 19, 2019 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Goran1982 je napisao: Evo je moja mašina.Ovih dana ide na oglasnik kupio sam drugi motor. Hajde pošalji neku sliku gde se jasnije vidi stanje motora i daj još podataka o motoru. Komšija mi traži neki jeftiniji enduro. Šalji na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Septembar 19, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 19, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je prednji točak od Dominatora ili XL 600, oni imaju te zlatne felne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5543 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drumskalisica said: Moguće da je prednji točak od Dominatora ili XL 600, oni imaju te zlatne felne . Ja mislim da je ono sto je @lemy rekao, sad sam ga vozio cini mi se da prednji tocak nesto nije u redu i da zato trese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1463 Napisano Septembar 19, 2019 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Goran1982 je napisao: .... Hvala puno. Sa ove slike se baš sve vidi. I stanje i kilometraža i cena, ma sve. I ne opterećujte ovu temu sa bespotrebnim ponavljanjem istih slika. Ako se odlučiš da daš jošneku sliku i informaciju , može i link ka eventualnom oglasu, pošalji mi kao privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...