Jump to content

Moto Zajednica

Sobna traka za trčanje

Recommended Posts

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Prodajem sobnu traku za trčanje 

Lotto Veloce 2

Traka je kupljena krajem 2019te preko nekog internet sajta, iskreno nemogu čak ni da se setim kog. 

Namena je bila da klinac sad napunio 12godina,vežba na njoj, jer imamo problem sa hodanjem od rodjenja(hipertonus donjih ekstremiteta). 

Medjutim, naterati ga da je koristi je bila nemoguća misija, jer lepši je lejzi beg, 3 ortaka i Sony pun gas dok ga ne zabodu u crveno i krene da greje sobu ko kalorifer. 

Elem, traka nema nigde nikakvo oštećenje, sve ispravno i kao novo, ali bukvalno, jer sve ukupno korišćenja bilo 20 puta po 10ak minuta. 

Sad sam mu kupio onaj sobni Gladijator sa 20ak različitih vežbi i tegova 100kg, pa se ja izivljavam na mašini svako veče posle posla, a samim tim i njega vuče da vežba samnom(motivacija+malo pubertet, pa došlo iz dupeta u glavu) jer dobro se razvija, ali noge ostaju nejake za njegovu konstituciju. 

Odužio sam puno, slike nemam, jer moram prvo da sklonim 2 kvadrata igračaka i koje čega sa trake da bi je slikao. Ako bude zainteresovanih, bice slike ubrzo. 

Plaćeno je 400e,prodajem za 300e.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Najbolje lično preuzimanje

I zbog provere, pregleda i probe, a i zbog kurirskih službi, jer bilo bi šteta da se izguli ili sjebe u transportu. 

Mada ako neko reši da kupi, mogu i da pošaljem, streč folija i umotam je ko novorodjenče, tako da ni to nije strašna opcija. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja