Jump to content

Moto Zajednica

Kako najlakse da motor pukne/baci plamen iz fabtickog auspuha

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Cfmoto 150nk
pre 50 minuta, Zarkela je napisao:

Nek neko objasni coveku/decku kako moze motor da puca iz auspuha i koje su posledice po agregat i zbog cega se to desava.  Pa ako zeli da unistava masinu kao mnogi na moto skupovima neka ga. Vrv je klinac, ali po meni nije lepo sto ste ga isprozivali, svi smo mi bili klinci i postavljali razna pitanja, koja su nam sada smesna, ali tako se uci. Svrha foruma je i ako neko postavi pitanje da dobije prave upute, ovako gubi poverenje u forum, a ima puno dobrih tema kako bi se edukovao mladi motorista. Citajuci stare teme mnogi od vas koji ga sprdate nisu imali nista bolja pitanja, pa sada ste mnogo vise informisaniji i upuceniji u moto svet. 

Jesam klinac i nema veze ako prozivaju ljudi, svestan sam posledica sjebavanja masine na motoru i tako tih ozbiljnih kvarova. Sto se mene tice nek proziva ko hoce ali postavio sam pitanje i mene zanima samo odgovor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Cfmoto 150nk
pre 17 minuta, Nemanja Petrovic je napisao:

Tako ste mene zajebavali u mojoj prvoj temi "Hondini menjaci". Pored toga sto ste me zajebavali nisam ni odgovor dobio. Na kraj sam resio da vas trolujem neko vreme da sam "crno dete" jer sam bio upucen u pricu. Izgleda da sam se uklopio jer ni ja nisam dao ovom liku normalan odgovor. 

Meni je na Banditu pucao iz auspuha kad sam fabricki zamenio Remus-ovim. Drugar mi je rekao da puca  jer nije nastelovan motor za taj auspuh. Odvezo kod majstora, on ga nastelovao i posle toga nije pucao. Inace pucao tacno na 5.000rpm. I ako mi se svidjalo sto puca, znao sam da ne donosi masini nista dobro.

Razumemo druze da su i tebe zajebavali ali nije ni fora ti da klinca sprdas koji prvi put dosao na sajt medju ljude koji se razumeju vise nego nekog sto poznajes uzivo koji dosao da dobije odgovor. Ne kazem nista lose pricaj sta oces nije moje da pravim svadju neku bez razloga.

• Drug član, 900 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016
On 29.8.2022. at 23:22, blackmore je napisao:

Pop'n'bang mapa, tj. remapiranje.

Odgovoreno je, ne znam što se idalje vodi rasprava ovde bespotrebno.

Pitanje je takvo kakvo jeste, ali je svakako napisan odgovor.

E sad kako to funkcioniše na tvom motoru, to ne znam.

Promenio član blackmore

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: Vatrena Ostrica
Pre sat vremena, Uroš Živkovic je napisao:

Razumemo druze da su i tebe zajebavali ali nije ni fora ti da klinca sprdas koji prvi put dosao na sajt medju ljude koji se razumeju vise nego nekog sto poznajes uzivo koji dosao da dobije odgovor. Ne kazem nista lose pricaj sta oces nije moje da pravim svadju neku bez razloga.

nisam ja tebe zajebavao zato sto su mene zajebavali nego zbog tvog debilnog pitanja. Umesto da se fokusiras na to da trebas da polozis i da ne vozis taj motor bez dozvole, tebi je bitno da ti puca iz auspuha, sto ce privuci policiju. Kad si imao para za taj motor, verujem da imas i za polaganje. Bez uvrede ali roditelji ti nisu bas savesni. Sa 16 godina moze da se polaze, to sto imas 17 godina ti nije nikakvo opravdanje. A napisao sam da su mene zajebavali zato sto je lik u pravu. Umesto da odgovorimo na pitanje normalno, mi zajebavamo i tako novi clanovi izgube nadu kao sto sam ja za malo izgubio. Sada ne mogu da se zalim jer sam na mnoga pitanja dobio odgovor. Pucanje iz auspuha ne donosi nista dobro. Smanjujes vek agregatu, nerviras komsije i privlacis policiju. 

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja